Публикация

Щафетата на CredoWeb отвя 281 отбора и грабна бронза на Business Run 2018

Щафетата на CredoWeb отвя 281 отбора и грабна бронза на Business Run 2018

Благотворителната надпревара се проведе на 3 юни 2018 г.


Никола Овчарски, Румен Хаджитонев, Тодор Георгиев, Кирил Панчев - това са имената на нашите момчета, които се включиха в тазгодишното издание на  Business Run. 284 отбора се състезаваха в благотворителна, но оспорвана надпревара, като нашите момчета демонстрираха невероятен дух и спортно майсторство, нареждайки се на трето място. Никола, Румен, Тодор и Кирил пробягаха общото разстояние от 16 километра за 1:02:21 само 34 секунди по-бавно от първите в класирането - отбора на Axway Bulgaria. 

 

Postbank Business Run e щафета по бягане за отбори, сформирани от корпоративни участници. Всеки отбор се състои от 4 души, всеки състезател бяга 4 км (4 обиколки); общо 16 км на отбор. Състезанието се проведе за 5-ти път, като по традиция 30% от таксите на събитието организаторите ще дарят за благотворителност. 

През 2018 участниците "бягаха" за три каузи:

- проекта „Помогни ми да се чувствам значим“ да Фондация "Сийдър", които се грижат за деца и младежи с интелектуални затруднения 

- каузата на Фондация „Воден път”, която подкрепя деца със специални нужди чрез кинезитерапия  водна рехабилитация и модифицирано плуване, за да могат те да порастнат като самостоятелни възрастни и да получат шанс за пълноценен живот

- каузата на "За нашите деца" в подкрепа на децата в риск да останат със своите семейства

Отборът на CredoWeb

Никола Овчарски, Румен Хаджитонев, Тодор Георгиев и Кирил Панчев са част от CredoWeb Services - екипът, който проектира, разработва, внедрява и поддържа платформата за здраве и здравеопазване CredoWeb.

отборът на CredoWeb
Тодор, Румен, Кирил и Никола - нашите момчета

 

Първо участие и 3-то място за CredoWeb Team. Браво, момчета, гордеем се с вас! Вие доказахте, че добрият професионалист е добър във всичко, което прави, защото влага сърце и упорит труд! 

Най-добрите сте!

Коментари