Публикация

Двумесечен курс "Как да родя здраво и щастливо бебе"

Курсът включва лекции и практически занятия, свързани с раждането и отглеждането на бебето, които ще са полезни за всички бъдещи родители


Здравен Център "Брод" кани всички бъдещи родители на курс
"Как да родя здраво и щастливо бебе" 
Започваме на 26-ти юни, вторник, от 18.30 часа, в Здравен Център "Брод", на ул. "Петко Д. Петков" 23, ет. 3. 

Първа лекция: 
"ХРАНЕНЕ НА БРЕМЕННАТА ЖЕНА, РОДИЛКАТА И КЪРМАЧКАТА"

Наш лектор ще бъде Михаил Христов, опитен диетолог, дългогодишен лектор в курсовете ни за бременни. Провежда индивидуални диетологични консултации и изготвя индивидуални хранителни програми.
Михаил Христов е завършил Университетска химия, специалност Органик-химик, в ПУ "Паисий Хилендарски" (1986-1991г.). След това е специализирал "Хранене и диетика" в УХТ Пловдив (2003-2005 г.).
Започнал като ревностен последовател на класиците на здравословния начин на живот (Пол Браг и др.), Михаил Христов хармонизира непрекъснато своите разбирания със съвременните научни открития и подходи - както в теоретичен, така и в практичен план. Той работи неуморно за популяризирането на тези важни за живота принципи, залагайки основно на ортомолекулярната (клетъчна) нутрициология. Член е на Българското научно дружество по хранене и диететика и участва със свои колеги в доклади пред конгреси и конференции на Дружеството.


КУРСЪТ ни „КАК ДА РОДЯ ЗДРАВО И ЩАСТЛИВО БЕБЕ“ ще ви помогне да почувствате и преживеете бременността и раждането по различен начин. 
Ще преодолеете страховете си свързани с раждането и първите грижи да бебето. 
Ще усвоите знания и практически умения, които ще Ви помогнат по време на бременността, раждането, кърменето и отглеждането на бебето. 
Мили бъдещи родители, заедно сте заченали детето си, бъдете заедно и по време на курса ни!

Най-подходящо време за записване е 4-ти, 5-ти, или 6-ти месец от бременността, но ако сте в по-напреднала бременност, обадете ни се, имаме подходящи форми на обучение и за Вас!
Занятията са в удобно за работещите време.
Продължителност на обучението – 2 месеца. 

ВСЯКА седмица се провеждат по една ЛЕКЦИЯ и едно ПРАКТИЧЕСКО УПРАЖНЕНИЕ за подготовка за раждане. Добре дошли са и бъдещите татковци.

Цена на курса – 146 лева.
Всички занятия могат да се посещават и отделно, след предварително обаждане, цена – 15 лева.

За по-подробна информация и записване тел.: 0888735068
Повече за темите обсъждани в курса можете да видите тук:
http://brod-plovdiv.com/page.php?pid=6

Коментари