Публикация

НОВО!!! Антицелулитна таласотерапия с етерични масла

НОВО!!! Антицелулитна таласотерапия с етерични масла

Иновативният подход разчита на ефекта на ултразвука и се прилага индивидуално според особеностите на кожата на всеки пациент


Таласотерапията е популярен метод за тонизиране на организма с морска вода и морски продукти (водорасли, кал, глина). Тя е предпочитана от векове заради богатството от минерали и антиоксиданти в тях и е доказано средство за борба с процесите на стареене, целулит и стрес.

Антицелулитната таласотарапия с етерични масла е нов суперефективен метод за отстраняване на целулита и за извайване на краката.  

Това е особено изключително важно за всяка жена през лятото.  Препаратът, който е комбинация от антицелулитен серум, водорасли и смес от етерични масла, се вкарва с ултразвук в рамките на 15-минутна процедура на всеки крак. Така те проникват дълбоко в кожата  и предизвикват ограничаване на обема на мазнините и течността в тъканите.

Процедурата завършва  с 10-минутен масаж на всеки крак.  

При антицелулитната таласотарапия с етерични масла се използват се водорасли от Средиземно море край Испания, които са изключително богати на протеини.

Те  помагат за възстановяването на естествения химически баланс на организма.

В етеричната компонента се  включват масло от  портокал, мента, пшеница и грейпфрут, които разбиват целулита.

 

Портокалите са прекрасен плод, но не и когато са на бедрата ни. 

 

Между човешката кожа и портокаловата кожа има известна прилика. Ето защо целулитът понякога се нарича "портокалова кожа ". 

Портокаловото масло е с много високо съдържание на витамин С и витамин А. То съдържа концентрирани цитрусови биофлавоноиди, които подобряват наличността на кислород в тъканите и подобрява циркулацията им.

Маслото от грейпфрут действа стимулиращо и освежаващо на всички типове кожа,

стяга порите и се отразява благоприятно на отпусната кожа, като възвръща блясъка й. 

Помага за заглаждане на кожа, склонна да образува целулит и има изразено лифтингово действие.

Маслото от пшеница е релаксиращо и бързо попиващо. То се смята за най-богатият на витамин Е природен източник, което го превръща в ефективен клетъчен регенератор и в идеален агент за удължаване трайността на козметичните формули. То подобрява кръвообръщението и е ефективно в борбата  с целулита. Възвръщат еластичността на кожата, правят я гладка и сияйна.

Ментовото масло пък има стягащо  и охлаждащо действие.

Пропорциите между отделните продукти се определят индивидуално на базата на типа целулит.

Ефектът е осезаем след 12 процедури, които са правят по веднъж седмично.

Резултатът може да се подобри, ако се приема специален детоксикиращ чай от 12 билки.

 

Тази терапия е разработка на маг.-фарм. Жалнек Амин (Чарли). Той е  специалист по медицинска козметика и фитотерапия и анализ на лекарствата. Лицензиран е към НАПОО. Автор на първия в България учебник по козметика. 

Защитил е докторска дисертация по фитокозметика. Предлага съвременна терапия по фитокозметика -  мезотерапия с фитопродукти, ултразвуково лечение и лазерно лечение.

На неговия професионализъм се доверяват звезди като Стоянка Мутафова, дъщеря й Муки, бизнесдами и други известни личности.

 

Цена: 250 лв.

Запишете час на: (+359) 889729730

 

Коментари