Публикация

Майкъл Джексън бил кастриран от баща си

Майкъл Джексън бил кастриран от баща си

Конрад Мъри, който е бил личен лекар на Майкъл Джексън, и който беше подведен под отговорностт за смъртта му, направи шокиращи изявления, предаде Mirror. Във видео той съобщи, че поп иконата е бил подложен на химическа кастрация от своя баща - Джо Джексън. Видеоклипът е публикуван от THE Blast.

Мъри твърди, че Джексън старши е бил най-лошият баща на планетата и е подложил сина си на

инжектиране на хормони,

когато Майкъл е бил в началото на пубертета - на 12 години. По този начин искал да излекува акнето му и да спре мутацията на гласа му. Това е твърдени лекарят за първи път описва в своята книга, публикувана през 2016 г.

 

През 2011 френският съдов хирург д-р Ален Браншеро също лансира версията за химическата кастрация на звездата, като обяви, че в организма му е вкаран синтетичен анти-мъжки хормон Cyproterone. Този хормон е категоризиран като наркотик и според проучвания на специалисти той предотвратява окосмяването и растежа на ларинкса. Също така засяга костите и може да увреди и гръдния кош. 

 

Припомняме, че Майкъл Джексън умря през 2009 г. от свръхдоза пропофол и успокоителни. За смъртта му беше обвинен именно Мъри, който споделя също, че певецът многократно е споделял с него тормозът, който оказва деспотичният му баща. 

по чуждата преса

Коментари