Публикация

Гинеколог от Карлово е най-активният лекар в онлайн обучението на CredoWeb

Гинеколог от Карлово е най-активният лекар в онлайн обучението на CredoWeb

Младият АГ-специалист д-р Николай Тошев оглави класацията на CredoWeb за най-активно дигитално обучаващи се лекари. От началото на 2018 г. той е преминал успешно 39 онлайн обучения в платформата и е получил сертификат за всяко едно от тях.

CredoWeb е официалният партньор на Български лекарски съюз в реализирането на Електронното Продължаващо медицинско обучение (Е-ПМО) за лекари от 2015 година

Е-ПМО разширява, поддържа и актуализира знанията, придобити по време на следването и специализацията. Обучителните материали в платформата са кредитирани от БЛС и при успешно преминаване дава сертификат. За три години в Е-ПМО са издадени над 550 сертификата за онлайн обучения на повече от 150 лекари.

 

Лекарят с най-голям брой сертификати д-р Николай Тошев ще получи специален бадж ОТЛИЧНИК В ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЯ, който ще бъде закачен на професионалния му профил в CredoWeb. За него е предвидено и специално онлайн позициониране в платформата, а съдържанието, създадено от него, ще бъде безплатно промотирано.

На всеки три месеца CredoWeb ще връчва нови отличия за най-активно дигитално обучаващи се лекари 

Вижте най-новото интерактивно онлайн обучение, кредитирано от БЛС! Спечелете сертификат и два пъти повече кредити>>>

6 безспорни предимства на електронното обучение за лекари

  1. Спестява време и разходи - Конгресите, курсовете и семинарите са ефективни форми на продължаващо обучение за лекарите, но те са фиксирани във времето и налагат отсъствие от работа и сериозен финансов разход. В повечето случаи са свързани с пътуване и изискват строго планиране на работното и личното време. Електронното обучение в CerdoWeb e онлайн и се провежда в удобно за лекаря време и място, без пътуване, без планиране, без отсъствие от работа и напълно БЕЗПЛАТНО.
  2. Удобно е – Онлайн можете да се обучавате навсякъде и по всяко време 24 часа в денонощието 7 дни в седмицата. Дигиталното продължаващо обучение в CredoWeb не е обвързано с конкретно място, ден и час. Сами избирате, кога да започне и колко да продължи вашия обучителен курс. Необходими са ви компютър или мобилно устройство, интернет и желание за развитие.
  3. Дискретно е – Много хора изпитват притеснения да показват знанията си пред аудитория. Затова често дават по-ниски резултати при изпит на живо в сравнение с онлайн проверка на знанията. Електронното обучение в CredoWeb елиминира това допълнително напрежение като ви дава шанс да тествате наученото и да повторите цялото обучение като наблегнете на сгрешените въпроси.
  4. Дава достъп до теми от всички специалности – Съвременната медицина все по-често налага мултидисциплинарния подход в лечението на редица заболявания. Това налага лекарят да излиза от обувките си и да обогатява знанията си по специалности, различни от неговата. В Е-ПМО за лекари в CredoWeb можете да избирате обучителни материали от всички специалности, според вашите интереси и предпочитания.
  5. Получавате сертификат веднага – Всеки обучителен материал в CredoWeb, който носи кредити на лекаря, завършва с тест за проверка на знанията. При успешно преминат тест системата генерира сертификат, издаден от Български лекарски съюз. Документът притежава специален идентификационен номер, подпис и печат на председателя на Управителния съвет на БЛС. Можете да разпечатате вашия сертификат или да го запазите в електронен вариант и да го ползвате при необходимост. Всички получени сертификати се пазят и на личния ви професионален профил в CredoWeb.
  6. Бърза и лесна справкаОтмина ерата на дебелите книги и учебници, които присъстваха във всеки лекарски кабинет. В модерния свят лекарят, както и всеки друг специалист, търси информацията онлайн. Електронното обучение е удобен и лесен вариант да опресните знанията си по дадена тема или просто да направите справка, без да се налага да преглеждате хиляди страници.

КЪМ ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЯТА ЗА ЛЕКАРИ>>>

 

Коментари