Публикация

Училище за бъдещи родители "Щъркел" вече е в Плевен

Училище за бъдещи родители "Щъркел" вече е в Плевен

Бременността и раждането са едни от най-прекрасните моменти в живота на всяка жена. Но заедно с това, едно голямо предизвикателство, нещо непознато и дори притеснително.
За да сте подготвени за тези важни моменти, за да се чувствате спокойни за Вас и Вашете бебе, Училище за бъдещи родители „Щъркел“ е събрало всички най-важни знания, които ще се опитаме да Ви предадем по най-интересния и достъпен начин, в приятна обстановка и съобразено със срока на бременността.
„Щъркел“ е едно различно училище, то е създадено за малки групи бременни и техните партньори в зависимост от срока на бременността, за да може да се обръща внимание на най-належащите за периода аспекти, проблеми и въпроси – жените в начална бременност научават актуални неща по отношение на всичко, което ги интересува (Например: биохимичен скрининг, фетална морфология: Защо и как? А трябва ли?), а тези в по-напреднал срок се запознават с разпознаването на започналото раждане, първите грижи за бебето и възстановяването на майката.

Групите са в тесен кръг, за да се обърне индивидуално внимание и да се отговари на въпросите, които вълнуват всяка жена, по начин, по който е разбираем и приемлив.
Всички теми са подготвени в съответствие с най-съвременните стандарти по света и в България, поднесени от лекари по акушерство и гинекология. Част от заниманията са подкрепени от специалисти в други области, когато тематиката изисква това – специалисти по неонатология, по медицинско право, психолози, диетолози, които са запознати с особената проблематика, която може да възникне при бременната жена и родилката.

Важно: През м.август всички занимания ще се провеждат безплатно. Редовна цена на едно посещение от м.септември - 5 лв (вкл.и партньор).

През м.август са предвидени следните занимания:
Сряда - 1/15/29.08.2018 г. от 10:00 ч. за бременни в срока 20 до 30 гестационна седмица;
Сряда - 1/15/29.08.2018 г. от 17:00 ч. за бременни в срока 30 до 40 гестационна седмица;
Събота - 11/25.08.2018 г. от 10:00 ч. за бременни в срока до 12 гестационна седмица;
Събота - 11/25.08.2018 г. от 17:00 ч. за бременни в срока 12 до 20 гестационна седмица;
Възможност за индивидуални занимания в удобно за Вас време.

За да се запишете - попълнете следния формуляр, тъй като местата са ограничени с цел да се обърне достатъчно внимание на всеки :) https://goo.gl/forms/O2yAyBMRzV86NbwX2

Очакваме Ви <3

Коментари