Публикация

Освободи се от целулита с уникална таласотерапия

Освободи се от целулита с уникална таласотерапия

Не е новина, че таласотерапията е  доказано средство срещу целулита. Но чували ли сте за новата комбинация на морски продукти с етерични масла?!  Вкарани в проблемните зони с ултразвук, те имат изключителен ефект и резултатите наистина са впечатляващи.
Терапията разчита на най-новата технология във фитокозметологията и е базирана на комбинираното въздействие на 

4 ключови компонента: антицелулитен гел, комбинация от етерични масла, водорасли и масаж

Антицелулитният гел има нежна текстура, свеж аромат. Той  има загряващ ефект и изразено липолитично и антидренажно действие.
Етеричните масла са комбинация обикновено от портокал, мента, пшеница и грейпфрут, които разбиват целулита, подобряват наличието на кислород в тъканите, стягат кожата и възвръщат блясъка й.

Таласотерапията с етерични масла е ефективта срещу целулит

Водораслите от Средиземно море край Испания, които се използват заради тяхното  изключително богатство на протеини. Те  помагат за възстановяването на естествения химически баланс на организма.

 

Всичко това се вкарва им с ултразвук в кожата в рамките на 15-минутна процедура на всеки крак.  Гарантирано е  максимално дълбото проникване в кожата.

 

Масажът също има своето място. Само че за разлика от популярните в миналото болезнени процедури

 

този  масаж е лек, без болка и без синини. Прилага се по 10 минути на всеки крак

 

Комбинациятя позволява на кожата да поеме използваните фитотерапевтични продукти постепенно и максимално пълноценно.  Впечатляващото е, че ефектът е видим още на следващия ден още далече преди края на терапевтичния цикъл.
В началото се започва с обща комбинация от етерични масла, но след това в зависимост от вида на целулита и индивидуалните специфики на кожата, пропорциите й се определят  индивидуално. 

Клиентът получава от нея и за поддържащо приложение в домашни условия


Новата терапия е последен хит и вече се използва в най-елитните козметични салони в Италия и Испания. У нас се прилага за първи път от маг.-фарм. Жалнек Амин (Чарли). Той има докторска дисертация по фитокозметика и автор на първия български учебник по фитокозметика. На енциклопедичните му познания и професионализма му се доверяват много известни личности. 
 
Искате ли и вие? Не се колебайте! Цената е само 250 лв.
 
Запишете час на: (+359) 889729730

Коментари