Публикация

Диетата на Анджелина Джоли е потресаваща

Диетата на Анджелина Джоли е потресаваща

Ако скоро сте попадали на медийна изява на Анджелина Джоли, няма как да не ви е направил впечатление външният вид на звездата. Или поне това, което е останало от външния й вид. Кожа и кости е най-правилното определение, което можем да дадем за холивудската икона, която до скоро беше сочена като една от най-сексапилните жени на планетата.

Разривът

 

След смъртта на майка си и последвалия развод с другата холивудска звезда-Брад Пит, Анджелина започна да се топи буквално. Източници сочат, че тя е свалила 35 килограма от теглото си и продължава да слабее. Започна се със страха й да не последва участта на майка си и да се разболее от рак. След като се подложи на превантивна мастектомия, тя продължи със странните ограничения, които си налага,  уж "в името на здравето". Но да отслабнеш с 35 килограма, когато тежиш под 70 е...самоубийствено.

Защо Анджелина Джоли слабее?

 

Основната причина за това е, че Джоли се храни предимно с течности. Дори списание "Стар" твърди, че актрисата приема най-вече кубчета лед. Този й начин на живот, освен, че се е отразил пагубно на външния й вид, застрашава сериозно здравето й. Костите на актрисата са станали чупливи, а имунната система изключително крехка. Източници, близки до средите, в които се движи, твърдят че тя е като сянка и психически е изключително лабилна.

Отслабването започна още докато бракът й с Пит не се беше разпаднал напълно. Промяната в началото беше едва забележима, но сега едва ли някой изпитва съмнение, че визията й е анорексична. Начинът, по който изглежда сигнализира, че вероятно се нуждае от помощ. Никой не може да си причини подобно нещо безопасно. Да се "храни" с кубчета лед?!?! Все пак ни се иска да вярваме, че 35 килограма минус са твърде преувеличени...

Коментари