Публикация

Инконтиненция и уроинфекции при жените са част от темите на Първата Национална конференция по урогинекология

Инконтиненция и уроинфекции при жените са част от темите на Първата Национална конференция по урогинекология

Събитието ще се състои на 23-24 септември, в хотел Nessebar Sol Resort, гр. Несебър.

 

За пръв път, тази година, ще се проведе Национална конференция по урогинекология, като продължение на Единадесетата национална конференция на акушер - гинеколозите от доболничната помощ.

 

Благодарение на работата ни в тази насока, както и на сътрудничеството между гинеколози и уролози, ще засегнем много важни теми, сред които вродените аномалии на женската уретра, уроинфекциите у жената, интерстициален цистит, който според съвременното схващане за заболяването носи наименованието Синдром на болезнения пикочен мехур.Ще бъдат засегнати и теми, свързани с диагностиката и лечението на хиперактивен пикочен мехур, на пикочо-полови фистули – уретеровагинални, везиковагинална и др.

 

От особено значение за гинеколози и уролози е темата за инконтиненция или неволното изпускане на урината, което е широко разпространено страдание.Във връзка с това ще бъде представено и приложението на TVT O, TVT R TVT offira при чиста стрес уринарна инконтиненция.

 

Предвидили сме и дискусии върху усложненията при трите вида слинг, приложението на слинговете при статични заболявания и стрес уринарна инконтитенция, както и лечението на рецидивните форми на стрес инконтиненция след прилагане на слинг.

 

Регистрирайте се тук

 

РЕГИСТРАЦИЯ
Ранна регистрационна такса* до 15.09.2018г. – 50лв.
Късна регистрационна такса* след 15.09.2018г. – 80лв.
Студенти и специализанти - БЕЗПЛАТНО

 

Регистрационната такса включва:
Достъп до пленарни лекции, фирмени презентации и медицинско изложение;
Делегатски материали;
Кафе паузи на 23 и 24 септември 2018 г.
*регистрационната такса дава право за участие и в Единадесетата национална конференция на акушергинеколозите от доболничната помощ

 

Заглавна снимка: http://bg-medicine.info

 

Коментари