Публикация

Хранене на бременната жена, родилката и кърмачката

Хранене на бременната жена, родилката и кърмачката

На 11-ти септември, вторник, от 18.30, 
ще поговорим за храненето по време на бременност и кърмене, а също и за здравословното хранене на всеки в семейството.

Наш лектор ще бъде Михаил Христов.

 

Михаил Христов е опитен диетолог, дългогодишен лектор в курсовете ни за бременни. Провежда индивидуални диетологични консултации и изготвя индивидуални хранителни програми.

Михаил Христов е завършил Университетска химия, специалност Органик-химик, в ПУ "Паисий Хилендарски" (1986-1991г.). След това е специализирал "Хранене и диетика" в УХТ Пловдив (2003-2005 г.).
Започнал като ревностен последовател на класиците на здравословния начин на живот (Пол Браг и др.), Михаил Христов хармонизира непрекъснато своите разбирания със съвременните научни открития и подходи - както в теоретичен, така и в практичен план. Той работи неуморно за популяризирането на тези важни за живота принципи, залагайки основно на ортомолекулярната (клетъчна) нутрициология.


Освен работата във фирмата, Михаил Христов изнася лекции на тема Здравословно хранене, участва в научни публикации, радио- и телевизионни предавания и др. Член е на Българското научно дружество по хранене и диететика и участва със свои колеги в доклади пред конгреси и конференции на Дружеството.

 

Лекцията е част от курса „Как да родим здраво и щастливо бебе“. 

 

При инцидентно посещение на отделна лекция, цената е 15 лева за двойката /мама+татко/.

 

За информация и записване тел. 0888735068

Коментари