Публикация

Лечебните заведения ще номинират кандидати за „Лекар на годината 2018“

Лечебните заведения ще номинират кандидати за „Лекар на годината 2018“

За осма поредна година БЛС ще връчи престижната награда “Лекар на годината 2018”. В духа на традицията и тази година БЛС ще почете Деня на българския лекар, който се чества на 19 октомври, с организиране на официална церемония, на която ще бъдат връчени елитните награди на Български лекарски съюз за принос в медицината.

 

За първи път тази година съсловната организация ще очаква  номинации на лекари не само от регионалните лекарски колегии на БЛС, а и от лечебните заведения от цялата страна. И тази година, категориите, в които ще се номинират заслужили признание медици са:

 

  • Дългогодишна дейност в областта на медицината и активен принос в развитието на специалност“;
  • Принос за развитие и прилагане на иновативна медицина и уникални техники“;
  • Ти си нашето бъдеще“ – награда за младите медицински надежди на България,
  • Мениджър на годината“;
  • Принос за развитие и утвърждаване авторитета на съсловната организация“;
  • Лекар на годината 2018“.

Българският лекарски съюз се наложи през годините, като сигурен гарант, който обединява лекарската гилдия. Именно в деня на българския лекар, ние искаме да почетем всеотдайността, труда и професионализма на колегите, които са избрали медицинската професия за свое призвание, коментира председателя на БЛС д-р Иван Маджаров.

Според съсловната организация, лекарите, които заслужават признание са много, а отличия ще получат най-заслужилите, според колегите им.

 

Номинациите за престижния приз ще могат да се изпращат на специално създаден за целта електронен адрес – lekarnagodinata2018@blsbg.com

 

Предложенията ще се приемат от 10.09.2018 до 08.10.2018г.

 

 

 

Коментари