Публикация

Карлово – градът на лекарите отличници

Карлово – градът на лекарите отличници

Само два месеца, след като CredoWeb отличи карловския гинеколог д-р Николай Тошев за най-изявен дигитално обучаващ се лекар, платформата вече има нов отличник. Неговото име е д-р Иво Ватев и любопитен факт е, че той също е от Карлово. Така градът на Апостола вече може да се гордее и със своите млади лекари, които не спират да търсят нови знания и развитие.

 

За по-малко от два месеца д-р Ватев е преминал успешно цели 53 курса от електронното Продължаващо медицинско обучение за лекари в CredoWeb, за които е получил сертификати и кредити от БЛС.

Участвам в онлайн обучението, защото смятам, че човек трябва да се развива и непрекъснато да надгражда, особено с нашата професия. Затова търся нови начини да допълвам знанията си, споделя д-р Ватев.

Той е изучавал образна дигностика в Медицински колеж - Пловдив, след което е завършил и медицина в Медицински университет - Пловдив. Неговите професионални интереси са в областта на диагностиката и лечението на заболяванията на млечните жлези и щитовидната жлеза, както и на абдоминалните органи. В момента работи в Медицински център 1 в Карлово и усилено се занимава с ехографски прегледи на млечни жлези, като неколкократно участва в кампании за безплатни прегледи за рак на гърдата.

 

По традиция д-р Ватев получава специалната значка на CredoWeb "ОТЛИЧНИК В ОБУЧЕНИЯ", както и по-добро онлайн позициониране в платформата. Съдържанието, създадено от него, ще бъде безплатно промотирано.

Радвам се, че новият отличен колега е мой съгражданин. Смятам, че личният пример винаги е изключително важен и основополагащ за промяната, развитието и усъвършенстването, категоричен е първият отличник д-р Тошев.

CredoWeb е официалният партньор на БЛС в реализирането на електронното Продължаващо медицинско обучение за лекари от 2015 година. В платформата безплатни онлайн обучения за лекари провеждат и други организации, лечебни заведения и компании.

CredoWeb ще връчва отличия за дигитално обучаващи се лекари на всеки три месеца

 

Онлайн обучения за лекари в CredoWeb

Коментари