Публикация

ХII Софийски симпозиум по репродуктивна медицина - Окончателна програма

ХII Софийски симпозиум по репродуктивна медицина - Окончателна програма

Уважаеми колеги,

Скъпи приятели,

 

На 02 и 03 ноември в хотел „Маринела“,  София,  ще се проведе дванадесетото издание на  Софийския симпозиум по репродуктивна медицина.

 

Събитието се организира от Института по репродуктивно здраве и Медицински комплекс „Д-р Щерев“.

 

Вече дванадесет години Софийският симпозиум дава възможност за представяне и запознаване с последните новости в репродуктивната медицина, гинекологичната профилактика и оперативната гинекология, акушерството проследяването на бременността и феталната медицина. Наложило се като един от най-авторитетните форуми в изброените области, това научно събитие е фактор за колаборацията и обмяната на опит между водещи специалисти на международно ниво. И тази година Симпозиумът ще предостави на своите участници атрактивна научна програма, в която ще бъдат обхванати темите, свързани с последните достижения от света на асистираните репродуктивни техники, акушерството и гинекологията, феталната медицина, както и най-добрите практики от онкопрофилактиката и ендоскопската гинекологична хирургия.

 

Модулът по пренатална фетална медицина, както и в предходните издания на симпозиума, ще бъде с участието на представители на школата на проф. Кипрос Николаидес от Фондацията по фетална медицина (FMF).

 

И тази година делегатите на форума ще имат възможността да участват в практически семинари за ултразвуковата фетална диагнстика и ще могат да се запознаят с авангардни ендоскопски оперативни методи.

 

За трети път на симпозуима ще бъде проведена и специална сесия за акушерки с практически обучения и презентации, този път с участието и на международни лектори.

 

За повече информация и регистрация посетете сайта на Института по репродуктивно здраве: www.reproduktiwnozdrave.org     

 

ОКОНЧАТЕЛНАТА ПРОГРАМА за ХII Софийски симпозиум по репродуктивна медицина ще намерите в прикачения файл>>>           

Прикачени файлове

pdf
ОКОНЧАТЕЛНА ПРОГРАМА

Коментари