Публикация

До Лефкада с Кредо Уеб

До Лефкада с Кредо Уеб

Този път публикацията ми няма да е свързана с фармацевтичен продукт, а с нещо далеч по-приятно. След като спечелих отличието ''Дигитално активен фармацевт на 2017 г.'' от Кредо Уеб, реших, с предоставения ми ваучер-награда, да посетя една дестинация, на която никога не съм била- остров Лефкада.

 

Ще изложа накратко как премина почивката ми на този прекрасен остров, който няма да остави никой безразличен. Приключението ни започна в края на месец юли, когато се настанихме в един малък, но много кокетен хотел- ''Калипсо'', който се намира в град Агиос Никитас.


Единственото, което знаех за Лефкада е, че е един от островите на Йонийско море, но това, което видях, ме порази. Наситено синьо море, бели плажове, маслинови дръвчета, свежа и вкусна храна са само част от красотите на острова.

 

За краткото време, с което разполагахме, успяхме да посетим много места. Една от първите ни дестинации бе резерват за птици, където останахме изумени от разнообразието на животински и растителни видове. Няма как да си на острова и да не посетиш поне един от многобройните му плажове. Интересното за Лефкада е, че всеки плаж е различен- някои са изцяло диви, на други има шезлонги и чадъри, трети са пригодени за сърфисти...

 

Тъй като ние сме големи ентусиасти решихме да се качим на корабче, с което да разгледаме останалите три острова, сред които е и този на Онасис. Именно с това корабче стигнахме и до един от най-красивите плажове в света- Порто Кацики, където веднага поплувахме в кристалните му води. Навръщане успяхме дори успяхме да посетим пещера, която, естествено, ни послужи за фон на нашите снимки.

 

Като цяло успяхме да съчетаем почивката с екскурзия и да прекараме невероятно една седмица на острова. Отправям най-искрените си благодарности на Кредо Уеб за предоставената награда, както и за възможността да сме си взаимно полезни. За финал си пожелавам отново да посетя Лефкада, само че за по-дълго време.

 

 

 

 

Коментари

Супер Обичам това море

Поздравления! Ето как мечтите стават реалност.