Публикация

На 3 октомври 2018 г. в пловдивската болница „Медлайн“: Отново консултации за пациенти с хемороиди от изтъкнатия гръцки хирург д-р Габриел

На 3 октомври 2018 г. в пловдивската болница „Медлайн“:  Отново консултации за пациенти с хемороиди от изтъкнатия гръцки хирург д-р Габриел

Все още има пациенти, които подценяват проблема с хемороидите и го възприемат като нещо дребно и незначително, без да си дават сметка, че заболяването може да им причини значителни болки и страдания. Това свое впечатление сподели един от водещите хирурзи в Европа д-р Сотирис Габриел, който от 3 месеца всяка сряда провежда прегледи в пловдивската болница „Медлайн“.

Лекарят ще бъде на разположение на пациентите отново на 3 октомври 2018 г. Всички, които желаят да се срещнат с него, трябва да си запазят час, като позвънят между 7 и 19 ч. в работни дни на тел:  0879 44 47 80.

Колкото по-дълго време пациентът отлага лечението си, толкова по-голям е рискът да се получат усложнения, посочи лекарят, който е началник на хирургичното отделение в болница „Докторс Хоспиталс“ в Атина.

Досега в практиката си д-р Габриел е извършил над 26 000 операции. Той лекува хемороиди по миниинвазивен хирургичен метод, който позволява на болния да се върне към ежедневните си задължения още в деня на интервенцията. Лазерната аблация се осъществява със съвременни високотехнологични апарати, с които работи и гръцкият хирург д-р Габриел. Освен много щадяща, тя отнема и твърде малко време - трае около 10 минути. Може да се извърши при всяка степен на развитие на хемороидите, но е по-добре да е в по-ранен стадий, защото се третират по-лесно.

Още информация за специалиста  с повече от 18 г. опит пациентите могат да намерят още на - www.doctorgabriel.bg.

Коментари