Публикация

Топ продукти на топ цени срещу есенните вируси в аптеки "Фаркол"

Топ продукти на топ цени срещу есенните вируси в аптеки "Фаркол"

По-хладните есенни дни донесоха първите по-масови настинки и простуди. Кихане, хрема, кашлица, възпалено гърло, температура – добре познати симптоми, обикновено предизвикани от вируси. Нелекувани, те могат да прераснат в бактериални инфекции и да ни докарат бронхитиq пневмонии, менингити.

Има обаче доста надеждни средства, с които да преборим инфекциите още в началото. Фармацевтите от аптеки „Фаркол“ са се постарали да подберат някои от топ продуктите, с които ефективно да се справим с вирусните атаки. През целия месец октомври те ще бъдат на промоционална цена. „Целта на месечните ни акции е да направим по-достъпни медикаменти, необходими на пациентите във връзка със различни сезонни заболявания“, обясняват от аптеки „Фаркол“ - Бургас.

Този месец в рубриката „Три на топ цени“ са изкарани продуктите „Инфлуцид“, „Тонзилотрен“ и „Самбукол“. Първите два са хомеопатични, съответно при грипни и простудни заболявания и при остри и хронични тонзилити, а третият е сироп за деца с черен бъз – за профилактика и при вече възникнали грипни състояния. Цените им са намалени до 31 октомври.

С отстъпки в аптеки „Фаркол“ може да намерите също хомеопатичните таблетки „Имунобел“, таблетки и сашета „Грипекс макс“, „Парацетамол“, таблетки за смучене „Анзибел“, ефервесцентни таблетки „Суправит С“ от 1000 мг, „Суправит Магнезий + Б комплекс“, капки за нос „Ксилометазолин“ - за деца и възрастни. Сред другите изгодни предложения са сироп за кашлица „Проспан“, таблетки за смучене „Трахизан“, витамини „Допелхерц от А до Я с Омега 3“ и др. На промоцена са и назалните продукти – „Носко Хемо гел“ при кървене от носа и „Носко ойл“ при суха носна лигавица с корички в носа.

„На фокус“ през целия месец е „Допелхерц Актив Глюгозамин за стави“. Продуктът подпомага движението и устойчивостта на ставите и е със специална цена по повод Световния ден за борба с остеопорозата – 20 октомври.

 

Всички промопродукти и техните цени може да видите на място в аптеките на следните адреси:

 


Аптека „Бургас“ - Бургас, бул. Христо Ботев №1 /до светофара/

 


Аптека „Трапезица“ - Бургас, ж.к. Братя Миладинови , ул. Шар планина №23 /срещу магазин „Болеро/

 


Аптека „Здраве“ - Бургас, ул. Св. св. Кирил и Методий №3

 


Аптека „ДКЦ 1“ - Бургас, бул. Стефан Стамболов №73 /в УМБАЛ-Бургас/

 


Аптека “Фаркол Демокрация“ - Бургас, ж.к. Братя Миладинови, бул. Демокрация, бл. 117, вх. 11 /блок Народен юмрук/

 


Аптека „Славейков“ - Бургас, ж.к. Славейков , бл. 146, вх.А /срещу поликлиниката/

 


Аптека „Фаркол - М. Търново“ - М. Търново, ул. „България“ 28

 


Аптека „Фаркол – Българово“ - Българово, ул. „Първи май“ 10

Коментари