Публикация

CredoWeb призова онколозите на МОРЕ да гласуват в кампанията Лекарят, който ме вдъхновява - ОНКОЛОГИЯ

CredoWeb призова онколозите на МОРЕ да гласуват в кампанията Лекарят, който ме вдъхновява - ОНКОЛОГИЯ

CredoWeb обяви официално старта на октомврийската си кампания ЛЕКАРЯТ, КОЙТО МЕ ВДЪХНОВЯВА-ОНКОЛОГИЯ на тържественото откриване на IX национална онкологична конференция Мултидисциплинарни онкологични разговори и екстракти (МОРЕ).

Инициативата на най-голямата платформа за здравеопазване в България бе обявена тържествено от домакина на най-големия онкологичен форум за годината доц. Димитър Калев.

"Обикновено пациентите номинират лекарите, на които вярват и на които са благодарни. Ние като платформа, която свързва най-голямата медицинска общност у нас, решихме да дадем шанс на самото съсловие да излъчи знакови професионалисти, които с примера си увличат гилдията, стимулират колегите си да вървят напред и да се развиват -  заяви Лиляна Филипова, мениджър ключови клиенти на дигиталната компания. 

 

"Когато споделихме с любезния домакин на форума доц. Калев идеята си, той заяви, че българската клинична онкология се нуждае от емблематична личност, въплъщаваща най-значимите научни и практически добродетели на гилдията, но я окачестви като проява на романтичен оптимизъм. Нека го опровергаем", призова ги тя.

 

До момента в кампанията лекарите са номинирали 15 онколози. Участниците във форума бяха призовани към активност в онлайн гласуването.

 

 

Коментари