Публикация

Световно призната естетична лекарка започва да работи в Хил клиник

Световно призната естетична лекарка започва да работи в Хил клиник

Д-р Мария Азарова, която до този момент практикуваше в най-големите и престижни клиники Дубай, се присъединява към екипа на Хил клиник - София. Тя има зад гърба си години опит с различни апарати: лазери, радиовълни, ултразвук, HIFU (high intesity focused ultrasound), мезотерапии. С тяхна помощ, неинвазивно и много ефективно, д-р Азарова премахва бръчки, стрии, белези, кожни несъвършенства, пигментни петна и др. белези на фотоостаряването. Водещ специалист в областта на естетичните процедури, тя разчита на индивидуален подход при всеки конкретен пациент. Вярва, че добрите резултати се постигат стъпка по стъпка, съобразно високи медицински стандарти и безопасност.

 

Като обучаващ лекар тя е провела стотици семинари и практически занятия на лекари на три континента, посвещавайки ги в тънкостите на естетичната медицина. 

 

Благодарение на утвърдения си професионализъм и експертни качества д-р Азарова е тренинг лекар на IMA - Институт за Медицинска Естетика. В рамките на тяхната дейност по американските програми NCLC i A4M на престижната American Anti-Aging Association тя е предала опит и знания на стотици свои колеги от цял свят. 

 

На 17,18 и 19 октомври в столичната Хил клиник желаещите могат да запазят час за консултация или терапия при д-р Азарова, ако позвънят предварително на 02 439 3131.

Коментари