Публикация

Най-новата генетична и лабораторна диагностика представят на международна конференция в София

Най-новата генетична и лабораторна диагностика представят на международна конференция в София

Последните новости в лабораторната и генетична диагностика ще бъдат представени на международната конференция “По-широки перспективи в мениджмънта на пациентите”  в София. Тя се организира от европейската лаборатория СИНЕВО и ще се проведе на 19 октомври в София Хотел Балкан (бивш Шератон).

 

Научното събитие е насочено към специалисти по неврология, ендокринология, инфекциозни болести, АГ, онкология, гастроентерология, алергология и токсикология.

 

Конференцията ще даде възможност на участниците да обогатят знанията си по отношение на иновативни диагностични тестове, някои от които уникални за българския пазар и с голям потенциал при диагностицирането на трудни клинични случаи.

 

Шестима високопоставени и опитни български и немски лекари ще покажат най-новите медицински открития и лечения, включващи връзка между иновативни лабораторни тестове, неврологични симптоми и соматични заболявания. Ще бъдат представени и специфични генетични тестове, които са диагностика на бъдещето, както и важни иновативни тестове в областта на ендокринологията.

 

 

Лекторите, които ще презентират тези открития, са:

 

  • Naghmeh Abbasi-Boroudjeni, Medical Director, IMD Berlin MVZ, Microbiology, Virology & Infection specialist;
  • Акад. проф. Иван Миланов, д.м.н., Изпълнителен директор на МБАЛНП „Св.Наум“
    Dr. Med. Philipp Demmer, FA for human genetics IMD Potsdam;
  • Полк. доц. Георги Попов, д.м., Началник Катедра по Инфекциозни болести, ВМА-София;
  • Проф. Здравко Каменов, д.м.н., Началник на Клиниката по ендокринология и ръководител на Катедрата по вътрешни болести, МУ-София;
  • Univ. Dr. med. M.Sc. Stefan Fischer, Chief Physician, Department of Thoracic Surgery and Lung Support, Ibbenbueren Klinikum, Germany;
  • Dr. Sebastian Rotariu, General Manager Synevo Bulgaria Medicover Diagnostic Services.

“Тази международна конференция на академично ниво обединява мултиспецифични предизвикателства и предлага решения за по-бърза и по-точна диагностика на здравословните проблеми на пациента. Обещаваме на участниците различна перспектива и практическо помагало от следващия ден в практиката на всеки. Наистина се гордея с начина, по който допринасяме за здравето на пациентите в България, като предоставяме най-голям набор от усъвършенствани диагностични лабораторни тестове.”, заявява Себастиан Ротариу, Генерален директор на Синево България.

 

Synevo е доставчик на избор за диагностични услуги в България, предлагащ най-широката гама от рутинни и усъвършенствани тестове във всички основни области на клиничната патология. “Синево България” разполага с национална мрежа от 7 лаборатории и 19 пункта за пробовземане, като през 2017 година е извършила почти 675 000 теста (www.synevo.bg).

 

Синево България е част от Medicover – водеща международна фирма за здравеопазване и диагностика, основана през 1995 г. (www.medicover.com).

 

Понастоящем Синево разполага с общо 91 клинични лаборатории и 511 пункта за пробовземане в десет държави (Германия, Румъния, България, Украйна, Полша, Беларус, Молдова, Сърбия, Турция и Грузия) – една от най-големите мрежи за здравеопазване в Централна и Източна Европа.

 

Началото на конференцията в 15:00 часа на 19 октомври 2018 в София Хотел Балкан (бивш Шератон).

 

Участието в събитието за медицински специалисти е БЕЗПЛАТНО, но е необходима предварителна регистрация!!!

 

За регистрация:

д-р Силвия Стоянова, Маркетинг координатор Синево

GSM: 0889 899 190

Коментари