Публикация

Нова програма за депигментация от mesoestetic Pharma Group

Нова програма за депигментация от mesoestetic Pharma Group

Терапията tran3x е на основата на Tranexamic acid – ново поколение съставка, която допълва и подсилва действието на продуктите за третиране на пигментации

 

Лечението на хиперпигментации на кожата винаги е било ключов елемент от дейността на mesoestetic Pharma Group. Испанската фармацевтична компания е призната на световно равнище за своята терапия за депигментиране Cosmelan. В резултат на непрестанни проучвания и разработване на нови продукти за професионални козметици и дерматолози през 2018 г. компанията пуска на пазара новата си програма tran3x, която предлага многостранен подход за депигментация на кожата с безпрецедентна ефективност.

 

tran3x представлява иновативна модулна депигментираща програма, която комбинира няколко терапевтични метода за постигането на гъвкава и изчерпателна терапия, която също е минимално инвазивна. tran3x предлага и революционен подход за професионално лечение на хиперпигментацията, който ни позволява да се действа на различни нива и с контролирана интензивност.

 

В основата на програмата е поставена Tranexamic acid, съставка от ново поколение, която допълва ефикасността на активните депигментиращи съставки във формулата. Тази киселина действа върху кератиноцитите, за да възпрепятства отделянето на елементи, които стимулират меланоцитите и отключват възпалителни и васкуларни процеси, характерни за хиперпигментациите.

 

Като активна съставка в tran3x, Tranexamic acid осигурява перфектния баланс между ефикасност и толерантност, превръщайки новата програма на mesoestetic  в най-добрия вариант за пациентите. Програмата може да бъде използвана като допълващо лечение за слънчево и сенилно лентиго, ефелиди и дори следвъзпалителна хиперпигментация (PIH) с различен интензитет, както и за лечение на пигментация по тялото в зони на триене (подмишници и вътрешна част на бедрата).

 

Програмата tran3x включва продукти за професионална употреба и за домашна грижа.

 

Професионални разтвори:

  • mesopeel® melanostop tran3x: депигментиращ химически пилинг, чиято формула ускорява епидермалното обновяване, за да елиминира натрупването на меланин в повърхностните слоеве на кожата. Подобрява тена и сияйността на кожата;
  • c.prof 210 depigmentation solution: проникващ разтвор, който регулира производството на меланин в епидермалните клетки чрез антиоксидантни агенти, за да предотврати свръхпроизводството му. Продуктът може да се приложи чрез микронидълинг (иновативен и високоефикасен метод за лечение на пигментации, акне и белези на стареене). Използват се уреди като m.pen [pro] на mesoestetic, дерморолери, термотерапевтични ролери и други.

 

Продукти за домашна грижа:

  • melan tran3x intensive depigmenting concentrate: интензивен депигментиращ серум с изключително лека текстура. Действа на тъмните петна, чрез елиминиране на образувалия се меланин и регулиране на свръхпроизводството на пигментация.
  • melan tran3x daily depigmenting gel cream: депигментиращ гел-крем с постепенно действие, благодарение на което тъмните петна избледняват и се предотвратява повторната им поява. Течната му текстура се абсорбира лесно от кожата.

 

С пускането на пазара на това иновативно и революционно решение за лечение на пигментации mesoestetic Pharma Group застава твърдо зад мисията си да бъде лидер в сферата на депигментирането, като непрестанно проучва и създава нови формули и подходи за подобряване на самочувствието и качеството на живот на хората, борещи се с хиперпигментация.

 

Повече за mesoestetic® България можете да научите на: www.mesoestetic.bg

 

Коментари