Публикация

Кардиологът проф. Младен Григоров се обърна с три съвета към младите си колеги

Кардиологът проф. Младен Григоров се обърна с три съвета към младите си колеги

XVI Национален конгрес по кардиология ще бъде запомнен с богата научно-практическа програма, пълни зали и уважението, което гилдията демонстрира към предходните поколения кардиолози и своите учители. 

В рамките на конгреса в курорта "Албена" имаше лекции, посветени на проф. Юри Белов, акад. Илия Томов, акад. Чудомир Начев, проф. Дария Величкова. А в неформална обстановка чрез публични интервюта с тях бяха представени интересни моменти от жизнения и професионалния път на проф. Николай Пенков, проф. Младен Григоров, проф. Тихомир Даскалов, проф. Юлия Джоргова.

Екипът на CredoWeb се обърна към проф. Младен Григоров с молба да отправи три съвета към лекарите, които сега тръгват по дългогодишния път в помощ на пациентите със сърдечносъдови заболявания.

Вижте какво каза уважаваният кардиолог:

 

Коментари

Трябва и него да го потърся,въпреки че и известният специалист при когото ходя в момента - доктор Красимир Драгойчев Цветков ми вдъхва доверие и респект и ми прави впечатление на изключително спокоен и балансиран човек,което за мен е много полезно! Живи и здрави да са и да ни лекуват!