Публикация

Интересен тест разкрива как възприемаме нещата

Интересен тест разкрива как възприемаме нещата

Погледнете снимката.

Кое е първото, което виждате?

Първото изображение, което откроите, показва моментното ви състояние, начинът, по който възприемате живота, нагласите ви, преимуществата и недостатъците.

Често стресът ни напада, без да разберем и той най-ясно се отразява на възприятията ни.

Забавно е, но същевременно дава интересни поводи за преоценка.

Вие видяхте

Автомобил:

Значи имате ясно начертани цели, които следвате последователно, опитвайки се да не се отклонявате ненужно. Колата илюстрира и вниманието ви към детайла, способността да анализирате ситуацията и да реагирате бързо и успешно. Успявате да отделите полезното от вредното, конструктивното от деструктивното.

Склонността ви да се вторачвате в детайла обаче означава и, че понякога концентрирайки се в нещо малко, може да изпуснете цялостната картина. Праволинейността е добро качество, но понякога е нужно да се разчупите - това също е форма на контрол. Опитайте се да балансирате и от малкото да преминавате към глобалното. 
 

Човек с бинокъл:

Това е пълен противовес на кола - виждате цялостната картина, но ви убягва детайлът. Склоннисте да анализирате данните според образите им, без да ги обмислите логично. Помислете дали нещо малко, но важно не ви убягва. Общата картина е полезна, но имайте предвид, че пъзелът се състои от малки парченца. От наблюдател можете да се превърнете в участник.

Буквата А

Тя е по-трудно различима поради белия цвят, от който основно е конструирана. Ако нея сте видели първо, това означава, че имате бърз и аналитичен ум, който ви позволява да виждате неща, които убягват на останалите. Наблюдателен сте и мисълта ви тече бързо. Хора като вас са най-добрите изследователи, детективи. Имате и силно развита интуиция. Всъщност буквата А е най-рядко посочваният отговор.

 

източник

Коментари

Хайде,споделете ги сега,де!???? Аз,видях първо човек с бомбе,който държи в ръцете си бинокъл и гледа през него????

Анонимен
26 окт 2018 15:52

Поне извода от теста е, че никой не е толкова тъп, колкото би могъл да е! Този тест е по-добър дори и от традиционните успокоителни.