Публикация

Инициатива срещу рака на гърдата


Първата по рода си изложба за борба с рака на гърдата, създадена на живо, събра популярни личности в София, които превърнаха осем огромни розови панделки в уникални послания.

Обединени от мотото на кампанията „От любов към живота” на AVON през тази година „Научи ме”, Диана Любенова, Ники Кънчев, Драго Симеонов, Орлин Павлов, Ива Дойчинова и Богдана Трифонова събраха приятели и съмишленици, които им помогнаха да изразят най-съкровените си пожелания към всички жени за здраве и сила в борбата с коварната болест.

Основна цел на кампанията, чието начало беше поставено преди 8 години, е да информира българската жена за необходимостта от редовни прегледи и да съдейства за една по-достъпна профилактика.

Така през цялата 2010 г. в болница „Токуда” - София, се провеждат безплатни профилактични прегледи. Те се осигуряват благодарение на средствата, събрани от продажбата на розови продукти от специалната благотворителна розова серия на AVON „От любов към живота”.

Всяка жена може да се запише за безплатна консултация на сайта на лечебното заведение на адрес:  www.tokudabolnica.bg , на тел. 02/403 4922 или на регистратурата в болницата.


________
Най-пъстрите панделки – символ на борбата с рака на гърдата, могат да бъдат видени на края на месеца в София на пл. „Патриарх Евтимий”, пл. „Света Неделя”, на изхода на метростанция „Сердика” (пред „Булбанк”), пред входа на Южния парк (бул. „Витоша”), пред Народния театър „Иван Вазов”, на пл. „Славейков”, пред Паметника на Съветската армия, пред езерото „Ариана”.


Коментари