Публикация

Дни на Отворени врати в Болница"Вита"

Дни на Отворени врати в Болница"Вита"

Напомняме на всички бъдещи майки, че в болница „Вита“ ще се проведат последните за тази година Дни на Отворените врати на датите 8 ноември и 6 декември. Събитието е подходящо за бъдещи родители, които имат въпроси във връзка с раждането в МБАЛ "Вита" и биха желали да разгледат Родилното и Неонатологичното отделение.

Срещата ще се проведе във ВИТА База 2, която се намира  на бул. „Филип Кутев“ №10 от 14:00 часа на 6 етаж  в Конферентната зала. Продължителността й е около час. Водещ е Галина Михайлова - старша акушерка в МБАЛ Вита.
Програмата включва общо изложение за процеса по настаняване и обгрижване на родилката и новороденото бебе във Вита, въпроси и отговори, както и посещение на Родилно отделение - родилна зала, стаи за индивидуално настаняване, стаи за двойно настаняване, Неонатологично отделение с 2-ро ниво на компетентност, Зала за изписване на новородените.
ВИТА База 2 разполага с удобен паркинг, който е на Ваше разположение.

Денят на Отворените врати е безплатно събитие, но със задължително запазване на място на тел: 02/ 960 49 84 или с лично съобщение на официалната страница на Вита (тук).

 

Коментари