Публикация

Лекари от ВМА измерват безплатно кръвна захар и холестерол

Лекари от ВМА измерват безплатно кръвна захар и холестерол

На 14 ноември – Световен ден за борба с диабета, от 09:00 до 14:00 часа, във фоайето на поликлиниката на ВМА лекари от Клиниката по ендокринология и болести на обмяната ще извършват безплатно измерване на кръвна захар и холестерол.

Всеки желаещ да получи консултация със специалистите може да го направи без предварително записване

Световният ден за борба с диабета се отбелязва всяка година на 14 ноември по решение на Международната диабетна федерация и Световната здравна организация, в отговор на нарастващата тревога за бъдещето на милионите хора, страдащи от заболяването.

 

Това е поредната инициатива на ендокринолозите от ВМА с цел превенция и ранно откриване на социално значимото заболяване.

Коментари

Те,хубаво измерват безплатно,ама по-добре да вземат да се отнасят с пациентите си във болницата,като с хора,а не-като торби с кокали! Две денонощия да не дойде доктор да те види,това на какво ви прилича? Да има три спешни кабинета в които няма никой! Стоят отключени. Човек по спешност стои един час и чака доктор от отделението горе да дойде. Но,пък има телевизор,който работи и по него вървят нон стоп реклами! Рекламите са на лице,докторите ги няма! Ами ако става дума за инсулт??? Най-отвратителната болница сте! Само името ви е "академия"!