Публикация

Практически наръчник по хомеопатия

Практически наръчник по хомеопатия

Около нас е в ход мощно всеобщо движение, движение в подкрепа на нова, по-ефективна, по-малко токсична, по-хуманна форма на здравна грижа, в чийто център е поставен човекът. Един от гласовете на това движение е хомеопатията.

В света са проведени повече от 150 контролирани научни изследвания върху хомеопатията, много от които свидетелстват за това, което авторите на „Хомеопатия за цялото семейство“, Робърт Улман и Джудит Райхенберг-Улман ни казват – хомеопатичните лекарства са ефективно решение при често срещани състояния като астма, артрит, алергии и много още.

 

През изминалите 20 години и до ден днешен авторите използват хомеопатия за себе си и за хилядите техни пациенти.

Всеки индивид е уникален,

а всеки отделен защитен механизъм се проявява чрез свой собствен набор от симптоми. Задачата на хомеопата е внимателно да слуша всеки човек, за да намери уникалното за него и неговите симптоми. Вслушайте се в своя организъм и открийте подходящото за вас лечение с наръчника на Робърт и Джудит Улман.

 

 „Хомеопатия за цялото семейство“ е един от най-популярните съвременни пътеводители в света на практическата хомеопатия като със своя впечатляващ обем от 454 страници в българското издание, обхваща най-основните остри и спешни състояния, които човек може да срещне в своето ежедневие.

Написана на увлекателен и точен език, в нея са разгледани различни здравословни проблеми на съвременния човек, като алергии, афти, висока температура, грип, зъбобол, кашлица, кръвоизлив, рани и др., заедно с най-показаните хомеопатични лекарства за тях, с които можем да си помогнем.

Достъпният език и приятелският тон, с които сем. Улман поднасят информацията, са помогнали на хиляди пациенти и родители успешно да прилагат в домовете си хомеопатията, за да облекчат страданията на своите близки, родители и деца, както и на самите себе си. Книгата е

 

безценен справочник за всеки, който се интересува от здравословния начин на лечение,

като може да се ползва и от професионалните хомеопати в ежедневната практика. Разбира се, както казват и самите автори, трябва да се има предвид, че не всички лекарства могат да бъдат включени в една такава книга, затова ако човек не намери своето точно състояние описано там, трябва да се обърне към квалифициран хомеопат за лечение.

„„Хомеопатия за цялото семейство“ - известният хомеопатичен наръчник на големите американски хомеопати семейство Улман, е на българския пазар, благодарение на издателство „Асеневци“.

 

 

 

 

Коментари