Публикация

Д-р Павел Панов е „Дентален мениджър на годината“ 2018

Д-р Павел Панов е „Дентален мениджър на годината“ 2018

Носител на голямата награда „Дентален мениджър на годината“ 2018 и статуетката „Адмира“ е д-р Павел Панов, „Панов Дентал“, София.

Наградата му бе връчена в присъствието на над 150 гости – официални лица, представители на целия дентален бранш, журналисти и др. в х-л „Маринела“, София, на 16 ноември т.г.

 

Трябва да се отбележи, че голямата награда отдавна не бе посещавала столицата. Така София добави към очарованието си и очарованието на Адмира!

Първа награда в категория „Дентален мениджър на клиника” 

получи Дентален център„Ем Дент, Шумен“ и „Майл Смайл”, Бургас, д-р Магдалена Николова и д-р Йоав Мазор, Израел.

Д-р Магдалена Николова
Д-р Магдалена Николова

 

С първа награда в категорията „Дентален мениджър на кабинет” 

бе отличена дентална практика „Д-р Обрешкова”, Бургас, д-р Иванка Обрешкова.

Д-р Иванка Обрешкова
Д-р Иванка Обрешкова

 

Бяха раздадени и много специални награди,

две от които с особена стойност – първата - на д-р Валентин Павлов. Д-р Павлов бе обявен за почетен член на Съюза на зъботехниците в България за големите му заслуги съсловната организация на зъботехниците да стане законово призната.

Д-р Валентин Павлов
Д-р Валентин Павлов

 

И втората – на д-р Иванка Обрешкова - за „Дентален мениджър и зъболекар - пример за висок професионализъм, отдаденост, устойчивост и растеж!”

 

Новината от това издание на конкурса е, че той вече не е национален – прекрачи границите на България. Аудиторията приветства с „Добре дошли“ д-р Боривойе Чирич, Сърбия и д-р Йоав Мазор, Израел.

обща снимка на наградените
Обща снимка на наградените

 

За първи път в историята на надпреварата

всеки номиниран получи и индивидуална „Експертна моментна снимка на денталната си практика към следващото ниво на устойчиво развитие“. Тя е разработена на базата на едни от най-съвременните подходи в бизнес управлението в света от Ирина Горялова и Петър Горялов (и двамата - част от журито на конкурса, експерти в областта на организационното лидерство и управление, които работят от 12 години с управители и са с множество международни признания), в партньорство с АДМБ като принос към развитието на денталния мениджмънт в България.

Останалите награди -

„Българска дентална клиника с европейски измерения“ – носител Дентална клиника „Диамант Дент”, д-р Николай Николов, Пловдив.

„Ключът към успеха“ - специалната награда от името на АДМБ, стана притежание на д-р Иво Цветков, AVI Dent, Пловдив.

„Дентален мениджмънт с отдаденост и сърце“ бе присъдена на д-р Веселка Христамян, Пловдив.

 „Дентална практика с ясен фокус и визия за бъдещето“ получи Дентална клиника „MG Dental clinic”, София, д-р Мариан Грънчев. „Дентална клиника с най-мащабно реализирани инвестиции“ стана притежание на Дентална клиника „Миланов”, Русе, д-р Красимир Миланов.

Най-зъболекарската награда - „Фамилната дентална практика – традициите раждат бъдещето“,

отиде при д-р Боривойе Чирич, Пирот, Сърбия.

Носител на наградата за „Екипен дентален мениджмънт” е екипът от д-р Александър Милушев, „ADM dental care studio” и Димитър Шереметски, „Шереметски-Дентал-СМТЛˮ.

Специален гост на събитието бе д-р Анелия Хохвартер, в чиято Национална дарителска кампания „Локомат за България“ АДМБ се включи.

Организатор на конкурса и на деветото му издание е Асоциацията на денталните мениджъри в България (АДМБ).

Конкурсът се провежда по идея на „Стоматологичен свят“.

 

Церемонията беше излъчвана онлайн на живо (вижте записа)

 

На водещата снимка: д-р Павел Панов, носител на голямата награда със съпругата си д-р Петя Иванова – част от екипа на клиниката

 

Коментари

Честито на всички колеги!

Страхотно събитие!