Публикация

Семеен лекар от Пловдив е новият отличник в CredoWeb

Семеен лекар от Пловдив е новият отличник в CredoWeb

Въпреки голямата практика и напрегнатото ежедневие д-р Мима Стойчева винаги намира време за новостите в медицината

 

Д-р Мима Стойчева от Пловдив е новият отличник в онлайн обучението на CredoWeb. За последните три месеца тя е преминала 33 обучителни курса в платформата и е получила сертификат за всеки един от тях.

 

Д-р Стойчева е общопрактикуващ лекар в ДКЦ Пловдив - филиал с голяма практика и малко свободно време. Въпреки това не се отказва от желанието си да трупа нови знания и да се развива. В CredoWeb e открила своя начин да бъде в крак с новостите в медицината, без да отсъства от кабинета и без да лишава пациентите си от грижа.

Обикновено влизам в електронното обучение в петък вечер и ми се е случвало така да се улисам, че да чета чак до полунощ. В събота и неделя, когато съм свободна, също ми е приятно да отделя време да науча нещо ново и да направя няколко теста, споделя д-р Стойчева.

Тя следи с голям интерес всички нови обучителни материали от електронното Продължаващо медицинско обучение на БЛС в CredoWeb. Най-много се радва на скоро стартиралата в платформата Онлайн академия по Шуслерова терапия, тъй като има специални професионални интереси към хомеопатията.

 

Д-р Стойчева я е един от първите лекари в CredoWeb от самото й създаване. Не крие, че е истински фен на платформата.

Мисля, че платформата е направена много добре и аз с удоволствие я ползвам. Всичко, което ме интересува в сферата на здравеопазването и медицината, мога да го открия тук.

Заради своята дигитална активност в e-learning модула д-р Стойчева получава

специалната значка на CredoWeb – „ОТЛИЧНИК В ОБУЧЕНИЯ“, както и по-добро онлайн позициониране в платформата

Тя е третият дигитално обучаващ се лекар, на когото CredoWe присъжда значката на отличниците. Преди нея същото отличие получиха акушер-гинекологът д-р Николай Тошев и специалистът по образна диагностика д-р Иво Ватев.

 

Онлайн обучение за лекари

Коментари

Поздравления, за Колегата, Д-р Стойчева!  Много успехи за напред! Трима, но се надявам в бъдеще и много други да ни последват!