Публикация

Млада писателка дарява кувьоз на болницата в Горна Оряховица

Млада писателка дарява кувьоз на болницата в Горна Оряховица

Младата писателка Десислава Николова дарява транспортен кувьоз на общинската болница „Св. Иван Рилски” в Горна Оряховица. Стойността на новата апаратура е 18 642 лв., а средствата са събрани, благодарение на реализираните продажби на книгата на авторката - „Щастлива и красива бременност като моята”, както и от дарения на българи от страната и чужбина.

Скоро предстои предоставяне на същото дарение и в МБАЛ „Иван Скендеров“ в град Гоце Делчев.

През 2017 г. Десислава Николова, Фондация „Капачки за бъдеще“ и частни дарители осигуряват нов кувьоз за болницата в Червен бряг.

Благородната акция „Десислава Николова-Подари щастие” се развива много успешно, като

само за 2018 г. са продадени над 2 300 книги, а събраните средства от кампанията са над 40 000 лева.

Щастлива и красива бременност като моята - книга

В книгата „Щастлива и красива бременност като моята” авторката споделя своите най-незабравими 9 месеца и успя да повлияе положително на стотици бъдещите майки да заченат, да имат по-спокойна бременност и по-леко раждане. С всяка закупена книга, читателите допринасят за подобряването на средата в неонатологични отделения в страната, работещи с остаряла апаратура, която създава риск от непълноценно развитие и трайни увреждания при недоносените бебета.

 

Повече информация за благородната инициатива можете да откриете на страницата на Десисислава Николова във Фейсбук – Подари щастие >>>

Коментари