Публикация

CredoWeb представя новите ЛИДЕРИ НА МНЕНИЕ в платформата

CredoWeb представя новите ЛИДЕРИ НА МНЕНИЕ в платформата

Лекарите, участвали най-активно в професионалните онлайн дискусии на CredoWeb, получават специалната значка "ЛИДЕР НА МНЕНИЕ", Грамота и по-добро онлайн позициониране в платформата

Нови 15 лекари ще бъдат отличени за своята дигитална активност в CredoWeb

Те са избрани на база изявено участие и изразена професионална позиция в медицинските и здравни онлайн дискусии в платформата. През последните шест месеца най-изявените лекари са били активни участници във всички виртуални дискусии, организирани в CredoWeb, и са оставили цели 439 мнения в тях.

 

Те ще бъдат отличени със специалната значка за ярко присъствие"ЛИДЕР НА МНЕНИЕ" и Грамота за дигитална активност. Професионалните профили на новите лидери ще бъдат поставени на челни позиции в платформата, а съдържанието, създадено от тях, ще бъде безплатно промотирано.

Новите ЛИДЕРИ НА МНЕНИЕ в CredoWeb са:

Кой може да бъде ЛИДЕР НА МНЕНИЕ в CredoWeb

Значката ЛИДЕР НА МНЕНИЕ откроява активните лекари във всички модули на платформата, като най-голяма тежест имат участието в дискусии и създаването на съдържание. Дискусиите са с особена тежест, тъй като в тях обект на обсъждане са важни специализирани и здравно-политически теми. Всяко включване в дискусия и всяко изказано мнение носят бонус точки в системата. Същото важи и за всяка друга активност в CredoWeb - публикуване на статия, статус, коментар под публикация, участие в обучение, включване в събитие.

 

Към момента отличените ЛИДЕРИ НА МНЕНИЕ са общо 30. Всеки лекар, който проявява активност ще трупа точки, независимо от неговата специалност, титла, ниво на квалификация, работно място или град. Точките не са видими за него, но са видими за системата, която автоматично ще отличава с бадж ЛИДЕР НА МНЕНИЕ най-активните. Включването и активността в дискусии е най-бързият начин да се съберат необходимите точки.

 

Бъдете активни участници в CredoWeb! Станете ЛИДЕР НА МНЕНИЕ като тях>>>

Коментари