Публикация

Празник на дарителите организира Детска клиника

Празник на дарителите организира Детска клиника

Празник на дарителите организира на 18 декември, вторник, от 11:00 ч. Клиника по педиатрия и генетични заболявания на УМБАЛ „Свети Георги“. Тържеството се провежда за пета поредна година и с него се изказва благодарност на всички дарители през изминалата година, разказа проф. д-р Иван Иванов, началник на  клиниката, която сред пловдивчани е по-позната като Детска клиника.

Наред със сертификатите, които ще получат всички благодетели, ще бъде представен и отчет за използването на даренията и равносметка за работата на клиниката през 2018 г.

Водещи на празника ще бъдат пациенти на клиничното звено. Тъй като тази година мотото на Празник на дарителите е „ПАЦИЕНТИТЕ ЗА НАС“, ще бъде представен кратък филм с интервюта на лекувани в Детска клиника деца и техните родители. След филма ще бъдат показани отзиви в специалната книга за впечатления  и от уебсайта на клиниката.

Ще бъде обявена и една нова кампания за предстоящата 2019 година, в която Пловдив ще бъде Европейска столица на културата.

Тържеството ще продължи с музикално-поетична програма, която включва изпълнения на деца от НУМТИ „Добрин Петков“ и лекари, след което ще бъдат поднесени сертификатите на дарителите.

И тъй като наближава Коледа а всички пациенти на клиниката са деца, ще им бъдат раздадени подаръци на децата, подготвени от студенти по дентална медицина.
КОЛЕГИ,

Празникът на дарителите ще се проведе във вторник, 18 декември, от 11:00 ч. на 5-и етаж в Аудитория 8 на Клиника по педиатрия и генетични заболявания на УМБАЛ „Свети Георги“, която се намира на бул. „Васил Априлов“ №15А.

Коментари