Публикация

Персонален треньор на шейхове в Абу Даби става инструктор в HYPOXI-Пловдив

Персонален треньор на шейхове в Абу Даби става инструктор  в HYPOXI-Пловдив

Известният фитнес инструктор и персонален треньор на шейхове и ВИП личности в Абу Даби Ирина Делчева става консултант на пловдивския център за здравословен живот HYPOXI. От новата 2019-а тя ще е и новото ни рекламно лице, съобщи очарователната собственичка д-р Ваня Байлова на коледното парти. Физиотерапевтът поднесе още една изненада на своите гости – подари им солидна отстъпка за процедурите през януари, когато повечето хора са амбицирани да нормализират теглото си след пищните празнични трапези.

Ирина разказа, че със съпругите на шейховете се работи лесно, защото са земни хора, а и стриктно изпълняват нейните изисквания. Вярно е, че в Дубай за жените има известни ограничения, но моите клиенти си имат фитнес зали в домовете, отбеляза тя.

Съпругът й Георги е първият шампион на международен турнир по ММА в България и основоположник на ММА у нас. Негов ученик е сегашният й председател Станислав Недков – Стъки. Двамата със съпругата му Юлияна Дончева са кръстници на трите деца на Ирина и Георги.

В Абу Даби Делчев започва треньорската си практика с Шейх Хамдан бин Султан ал Нахян, който е внук на президента на Абу Даби. Когато Георги пътува, тя поема и мъжете, а така става популярна като първата жена треньор по кик бокс там.

В момента тя живее под тепетата, защото се грижи за тризнаците си – Александър, Деа и Савина. Двамата със съпруга й са категорични, че децата им трябва да знаят български език и затова учат в училище „Райна Княгиня“ в родния им град - Пловдив. Възползваме се от капацитета на школите и традициите, които има страната ни в спорта и в образованието, заяви Ирина.

Делчева хареса в HYPOXI в Пловдив уютната атмосфера, иновативните професионални уреди, но най-много й допаднаха посетителите с техния стремеж към пълноценен начин на живот. Убедена е, че заедно със собственичката ще осъществят нови проекти в полза на хората с наднормено тегло.

На изпроводяк д-р Ваня Байлова подари на всички гости по бутилка червено вино, а в духа на традициите към пакетите беше сложена и коледна камбанка за елхата.

 

 

Коментари