Публикация

За вас, които давате най-ценния дар

За вас, които давате най-ценния дар

Изпращаме година, изпълнена със събития, промени, новости. В сферата на здравеопазването се случиха много неща, много останаха да бъдат случени. 

Признателни сме Ви, че ни гласувате доверие и заедно вървим по пътя на по-добрата медицинска грижа! 

Благодарим Ви, че давате на хората най-ценния дар - здравето, че активно отстоявате правото на достоен труд, достоен живот, достойно бъдеще!

Благодарим Ви

за силата,

за смелостта,

за търпението,

за отдадеността,

за професионализма!

Благодарим Ви, че въпреки трудностите, които Ви поднася ежедневието, не се предавате и не отстъпвате от мисията, на която сте се посветили. Че оставате истински хора! 

Медици, които вършат чудеса всеки ден!

Желаем на Вас и Вашите семейства топли и щастливи празнични дни!

ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!

Нека настъпващата 2019 година бъде по-добра, по-благосклонна, спорна и успешна.

Бъдете здрави!

честито рождество христово

Коментари

Сърдечно благодаря за отправените пожелания!Уважаеми колеги,упражнявайте  с чест и достойнство най-трудната и най-човеколюбивата професия!Не се смирявайте пред  всекидневните предизвикателства!Уважавайте труда си!Бъдете здрави и успешни през Новата 2019г!

Приемете и моята искрена благодарност за топлото ви и сърдечно пожелание! Весели Коледни и Новогодишни празници и на вас и вашите прекрасни семейства, благодарение на които ние, лекарите, знаем какво е пълноценно здраве, щастие и успешност с осъщественост на всяко едно ниво - индивидуално, семейно, приятелско и колегиално. 

Сърдечно благодаря за прекрасните и искрени пожелания! На целия екип на Credoweb желая светли Коледни празници и весело посрещане на Новата 2019! Бъдете здрави и все така всеотдайни към работата! Благодаря ви, че ви има, благодаря за вашата интелигентност и за удоволствието да се работи с вас!

д-р Гражина Рангелова - УНГ

Благодаря за прекрасните пожелания.
На Вас пожелавам здраве, щастие, радост, успехи и късмет през Новата 2019 Година. Поздрави.

Благодаря ви,Credoweb,за възможността,която ни давате да дискутираме,да четем различни мнения и статии!Бъдете живи и здрави,весели празници и още по-успешна Нова година!

Благодаря за пожеланията, Credoweb! Желая на екипа ви светли празници и много успехи! Това,  което давате на нас лекарите е много ценно. Весели празници! 

Много благодаря! Пожелавам една по-спокойна, спорна и благополучна година!

БЛАГОДАРЯ

Уважаеми Г-н Петър Ганев,чрез Вас ,най-искрено благодаря на целия колектив на Credoweb   за прекрасните материали,дискусии и рубрики,с които ни обогатявате и ни правите съпричастни към проблемите на българското и световно здравеопазване!В навечерието на Светлите Коледни и Новогодишни Празници желая на всички , мирна, здрава и много успешна Нова 2019година ! С уважение:Доктор Людмила Костова-Враца-20.12.2018г.