Публикация

Ортопедичен център "Кинов" отвори врати в София

Ортопедичен център "Кинов" отвори врати в София

Ортопедичен център "Кинов" отвори врати в София. Той се намира на бул. Дондуков 135 в столицата. Центърът носи името на неговия създател - проф. Пламен Кинов, който ръководи Клиниката по ортопедия и травматология в ИСУЛ. 

 

В него ще се предлагат разнообразни прегледи, амбулаторни процедури и медицински услуги. Пациентите могат да запишат преглед не само при проф. Кинов, но също и при доц. Елена Кинова, специалист по кардиология и вътрешни болести, д-р Димо Балдаранов - невролог, д-р Даниела Карафизиева - физиотерапия, д-р Силвия Паскалева - физиотерапия,  и д-р Каменова - ендокринолог. В центъра работи и кинезитерапевт, който извършва физиотерапевтични процедури с нова модерна апаратура.

 

Работим в името на пациента, като се стремим да предлагаме иновативни методи на лечение, но и консултации, които да забавят прогресията на заболяванията, каза проф. Кинов на откриването.

 

За контакти може да използвате тел. 0876 555 338 или имейл info@ortho-centre.com. Центърът е заявил желание за сключване на договор с НЗОК, като това се очаква да стане в началото на 2019 г. 

 

Коментари