Публикация

Хороскоп и здравни съвети за 2019 г.

Хороскоп и здравни съвети за 2019 г.

 

Овен

Важното е да не забравят, че не бива да пренебрегват здравето си в името на кариерата. Ако искат да се справят и с двете, необходимо е да се погрижат за профилактиката на простудните заболявания и правилното хранене. Да следват правилен хранителен режим и да укрепят стомашно-чревния си тракт.

 

Телец

През 2019 г. ги заплашват проблеми с гърлото и гърба, затова не е зле да се запасят с мед, чесънq загряващи мазила и билкови средства срещу болки в гърлото. Не бива да допускат краката им да са мокри в студеното време. Препоръчва се да намерят време за медицински изследвания, което ще им спести неприятности в бъдеще. Ако усетят, че се разболяват от грип, веднага да вземат противовирусни препарати.

 

Близнаци

Проблем за Близнаците ще бъде не толкова физическото, колкото психическото им здраве. Ако не се справят със стреса, може да им се наложи да потърсят специализирана помощ. Не е зле и да се ориентират към успокояващия билков чай. Лайката и ментата трябва винаги да присъстват в аптечката на Близнаците. Ще им помогнат още медитацията, ваната или контрастният душ след работа.

 

Рак

Съветът е да  подсилят имунитета си. Тези, които имат хронични заболявания да са по-внимателни. В менюто на раците трябва да присъстват много риби и морски продукти. Да не забравят за чесъна и водораслите. 

 

Лъв

Новата година може да им донесе проблеми със стомаха и черния дроб. Затова трябва да съобразят храненето си, като избягват тежките храни и наблегнат на зеленчуците и плодовете. По-добре е да заменят кафето с чай, а от алкохола въобще да се откажат. Преяждането може да доведе до наднормено тегло и до проблеми със сърцето. Идеално върху здравословното им състояние ще се отразят спортове като плуване и фитнес.

 

Дева

Работохолиците като Девите научават за заболяванията си в последния момент. Проблемите им ще бъдат предизвикани от стреса, затова винаги трябва да имат наблизо успокояващ чай, който ще държи психиката им под контрол.

 

Везни

Слабото място на представителите на тази зодия е стомахът, затова през 2019 г. трябва да се погрижат за него. Необходимо е да отделят внимание на здравословното хранене и активния начин на живот. Препоръчва се в менюто им редовно да присъства копърът. Особено зле действа на Везните алкохолът.

 

Скорпион

Скорпионът се нуждае от течности, защото ще хаби много енергия за достигане на целите си. Това може да доведе до воден дисбаланс. Морските продукти ще му осигурят необходимото количество йод. Въобще Скорпионите трябва да прекарват повече време във вода – отпуската на море или басейнът в почивните дни ще бъдат за него най-добрата профилактика.

 

Стрелец

Едва ли Стрелците ще имат здравословни проблеми през 2019 г., но не е зле да се погрижат за бъбреците и жлъчката си. Да наблегнат на шипковия чай. Тъй като стресът няма да ги подмине, добре е да се разхождат повече и да спортуват на чист въздух.

 

Козирог

Представителите на тази зодия трябва да пазят костите си, затова да забравят за ските. Препоръчва се да употребяват продукти, богати на калций. Годината може да донесе на Козирозите травми, а правилното хранене ще е най-добрата профилактика. Отдихът и добрият сън са задължителни за тях.

 

Водолей

Натоварената обстановка в работата или в семейството може сериозно да повлияе психическото състояние на Водолея. Успокояващият и отпускащ чай ще направи чудеса. Важно е да си осигурят пълноценна почивка.

 

Риби

Това, което ги заплашва през 2019 г., са простудите. Необходимо е правилно да се хранят и повече да се разхождат. Липовият чай трябва винаги да присъства на трапезата им.

 

Независимо дали се съобразяваме с астрологията, или не, трябва винаги да се грижим за здравето си, да се храним правилно и да се движим много. При всяко едно притеснение от здравен характер, е препоръчително да се консултираме със специалист. Хороскопите са за забавление, но здравето е задължение.

Коментари