Публикация

Наум Шопов вече е истински лекар

Наум Шопов вече е истински лекар

Мечтая си да бъда много успешен хирург, голямо име в нея, за да може фамилията Шопови да е известна не само с актьорското майсторство, но и в медицината. Искам да бъда по цял ден в операционната, да работя много и да ставам все по-добър.

Желанието ми е да остана тук. Харесвам си България и ако имам възможност да специализирам тук нещо, което желая, и на място, което е достатъчно добро, бих го направил тук.

Това сподели в интервю преди близо две години студентът по медицина Наум Шопов, познат на всички като д-р Тасев от сериала "Откраднат живот".  Днес той вече е д-р Наум Шопов, действащ лекар в Клиника по изгаряния и пластична хирургия в "Пирогов".

Готвя се за деня, когато ще поема отговорност за решенията, но досега не съм разсъждавал по въпроса по такъв начин, че да се уплаша. Мисля си, че полагам достатъчно много труд, усилия, за да съм максимално подготвен и адекватен за отговорността, която неминуемо ще нося като лекар.

Този ден вече е факт и ние пожелаваме на д-р Шопов да продължава все така успешно, целеустремено и упорито да преследва мечтите си. Убедени сме, че българската медицина се сдоби с едно талантливо попълнение.

Наум Шопов
Източник на снимката: личния Фейсбук профил на д-р Шопов

 

Коментари

Тасеев,Тасев! Как можа да замениш истинската хирургия с разни козметики! Пластична хирургия! Пффф! Хубаво се беше ориентирал в Свети Кирил,какво направи в Пирогов??? Коремната хирургия-какво предизвикателство! Трета хирургия! Там е истината!!! Ела на моята операция?

Успех на младият д-р Шопов!!

Животът днес
14 яну 2019 11:08

Г-н Парашкевов, Клиниката по изгаряния и пластична хирургия в "Пирогов" не се занимава с разкрасителни корекции, там спасяват животи след тежки инциденти

Знам го много добре от личен опит,уважаеми дами и господа от този хубав вестник,който напоследък не следя,понеже не достига,нито бройка до моята метростанция! Така например,преди 35 години в същата клиника лежа много близък мой роднина,поради тежко изгаряне при производствен инцидент. Спасиха го,но и той имаше късмет,че изгарянето не беше висок процент! Така,че не подлагам на съмнение,тази клиника и дейността й!!! Не видяхте ли,че се обърнах към "доктор Тасев" (художествен герой),а не-към доктор Шопов! Наистина,малко черно,но все пак чуство на хумор от моя страна! Всички,рано или късно,имаме нужда от животоспасяващото действие на лекарите!!! Предстои ми операция от херния. Но,не искам да си помисля,че вие сте "оперирани" от чуство за хумор!???? Честита Нова Година, Животът Днес (Живот и Здраве)!

Успех ти желая, колега!