Публикация

Рехабилитация във виртуална реалност

Рехабилитация във виртуална реалност

    Neuroforma  е модерна компютъризирана система за рехабилитация във виртуална реалност. Един иновативен  подход за рехабилитацията, който събужда интереса на пациента, носи много положителни аспекти, които водят до по-силния ефект, желан от гледна точка на подобряване на когнитивните и двигателните функции на лицата, подложени на рехабилитация.

  Neuroforma съчетава терапевтични задачи , които  правят процеса на рехабилитация по-лесен, по-забавен и по-ефективен. Иновативна, всеобхватна система, на която терапевтичните задачи са различни нива и параметри според индивидуалните нужди на всеки пациент. Когато пациентите изпълняват различни упражнения в реална среда, те се чувстват по -пълноценни и по-млади.  Забравят за уврежданията и болката и подобряват качеството си на живот.

   Системата позволява на терапевтите да планират и персонализират упражненията и тренировките в реално време, за да отговорят на нуждите на всеки отделен пациент. Терапевтичните задачи, с които разполага системата, дава на терапевтите много възможности за персонализиране и им позволяват да планират сесии, които ще предизвикат пациенти и ще им дадат възможност да продължават да изпълняват задачите и в крайна сметка да възстановят здравето си. Можете да оценявате силата, издръжливостта, обхвата на движението, времето за реакция, качеството на движение, възприятието , вниманието и паметта на пациентите си.

   Neuroforma ще ви помогне да поддържате пациентите си по-мотивирани да участват в рехабилитационния процес и да променят начина, по който се чувстват за ежедневната си практика. Можете да създадете обучения, които да позволят на пациентите да изпитат успех и да станат по-самоуверени. Позволява на специалистите да управляват базата данни на пациентите и да генерират отчети, които предлагат подробна информация за хода на всяка сесия, както и за дългосрочния напредък на пациентите.

 

 

Коментари