Публикация

Проф. Крум Кацаров в надпреварата „Лекарят, който ме вдъхновява”

Проф. Крум Кацаров в надпреварата „Лекарят, който ме вдъхновява”

Проф. Крум Кацаров влезе в надпреварата „Лекарят, който ме вдъхновява на CredoWeb. Топ специалистът от ВМА ще премери сили с колегите си в месеца, посветен на гастроентерологията. Можете да дадете гласа си за него чрез бутона + ПОСЛЕДВАЙТЕ в личния му профил в CredoWeb.

Проф. Кацаров ръководи Катедра „Гастроентерология, чернодробно-панкреатична хирургия и трансплантология” и на една от клиниките на световно ниво във ВМА – „Гастроентерология”. Има специалности по вътрешни болести, по военнополева терапия и по гастроентерология. Преминал е през редица специализации в чужбина – Холандия, Германия, Франция, САЩ,  Япония.

Проф. Кацаров е доайен в терапевтично-диагностичните ендоскопски процедури на заболяванията на гастроинтестиналния тракт и хепатобилиарната система. Носител е на редица награди, а през 2014 г. е обявен за „Лекар на годината” от Български лекарски съюз.

Проф. Кацаров е посветил живота си изцяло на медицината, въвеждайки редица иновативни методи не само във ВМА, но и в българското здравеопазване като цяло. Той е учителят, запалил по гастроентерологията десетки млади специалисти, затвърждавайки „школата ВМА”.

За надпреварата „Лекарят, който ме вдъхновява”, освен от свои колеги, е номиниран и от много пациенти. А те не крият, че е не само доказан професионалист, но и изключително позитивно настроен лекар, с безупречно отношение към болните.

Коментари

Благодаря на големия лекар! Изключителен специалист и прекрасен, топъл човек!