Публикация

Ростислав Курдов спечели приза Дигитално активен фармацевт за 2018

Ростислав Курдов спечели приза Дигитално активен фармацевт за 2018

За трета поредна година CredoWeb връчи наградата, с която стимулира умението на гилдията да популяризира онлайн фармацевтичната грижа 

 

Председателят на РФК Стара Загора маг.-фарм. Ростислав Курдов е новият носител на приза Дигитално активен фармацевт на годината. Тя бе обявена на пресконференция  по повод Деня на съсловната организация в Стара Загора.

Той заслужи отличието с:

  • поредица статии, видеа, коментари в най-голямата здравна платформа у нас;
  • проекта "Съветите на фармацевта", в който сподели своето експертно знание с гилдията и по този начин подпомогна и ориентира пациентите, търсещи ориентир в морето от информация и реклами;
  • зае активна професионална позиция във виртуални събития по важни за гилдията въпроси.

В деня на награждаването си Ростислав Курдов направи една съществена стъпка в личния си живот - венча се за любимата си жена и затова не успя лично да получи наградата. От негово име председателят на БФС проф. Илко Гетов благодари за отличието и за шанса, който CredoWeb дава на фармацевтите да се изяват като фармацевтични консултанти и професионалисти със значима позиция.

 

CredoWeb оценява дигиталната активност на фармацевти и аптеки за трета поредна година. Предишните й носители бяха маг.-фарм. Дориана Чакърова от Аптеки-1 в Асеновград и аптеки Радикс.  Актуалният фокус на CredoWeb e фармацевтът и неговата лична активност като специалист по здравна грижа. Целта на наградата е да се стимулира умението на търговците на дребно да презентират продуктите и услугите си онлайн, както и да комуникират все по-успешно с пациентите си в интернет.

Победителят получи грамота за дигитална активност и ваучер за екскурзия на стойност 500 лв. до избрана от него дестинация.

Коментари