Публикация

Да помогнем на бебе Павел!

Да помогнем на бебе Павел!

Това мъниче се науждае от 20 000 евро, за да живее

 

Това е Павел от Шумен. Той е само на един месец, но вече е претърпял първата си операция и за него тя няма да е последна. Това малко юначе се е появило на бял свят с вродена малформация-екстрофия на пикочния мехур. Това е една от най-тежките вродени малформации, която се среща предимно при момчета. Характеризира се с раздалечаване на симфизата, атрофия на правите коремни мускули и пълна липса на предна коремна стена, предната част на мехурната шийка и уретрата.

 

Семейството на малкия Павел е направило консултация с водещия детски уролог - д-р Радош Джинович в Белград, който дава добри шансове за пълно възстановяване на момченцето. За целта обаче Павел трябва да премине през две сложни операции на обща стойност 20 000 евро. Първата операция е насрочена за 14.05.2019 г., но семейството все още не може да събере необходимите стредства.

 

Междувременно бебето е прието по спешност в болница "Св. Анна" във Варна с диагноза заклещена ингвинална херния. Направена му е спешна операция за освобождаване на червото и благодарение на бързата намеса на д-р Христов, д-р Стойкова и екипа на детска хирургия животът му е вън от опасност.

Всеки, който има желание и възможност, може да помогне за операциите на бебе Павел  чрез:

 

Дарителска сметка: IBAN: BG04 UNCR 7000 1523 5065 39

Титуляр: Павел Симеонов Георгиев

 

Благотворителен базар за бебе Павел във Фейсбук>>>

Коментари