Публикация

Включете се в курс по хомеопатия и интегративна медицина

Включете се в курс по хомеопатия и интегративна медицина

Център за здраве и образование „Едикта“ стартира следдипломна квалификация по хомеопатия. Курсът е предназначен за всички лекари, които искат да разширят познанията си за лечебното изкуство чрез хомеопатия и интегративна медицина, посочи д-р Дора Пачова от "Едикта".

"Основната работна рамка е хомеопатичното познание – но вътре в нея  разглеждаме човека и неговите проблеми от гледна точка на интегративната медицина. Докосваме се до някои аспекти на КТМ, Аюрведа. Ще изучаваме също психология, биопатография, духовни аспекти на здравето, - разказва д-р Пачова.

"Нашите курсове  са истинска лаборатория за обмен на живо практическо познание по хомеопатия и интегративна медицина. В първата година разглеждаме 50 хомеопатични лекарства с техните основни и специфични характеристики; законите на хомеопатията като лечебно изкуство; практическо приложение на познанията чрез случаи на пациенти," допълва тя.

 

Ако желаете да срещнете хора с много опит всеки в своята специалност и с оригинално мислене, ако желаете да споделите своите знания и търсите нови възможности – този курс е за вас. Той  обогатява всеки един от участниците. Лекторите са  специалисти със задълбочени познания в в своята специалност и в областта на холистичното човекознание.

 

Обучението по хомеопатия в Център за здраве и образование „Едикта“ Ви предоставя много допълнителни възможности за да помагате на Вашите пациенти, на близките си да развивате себе си като лекари. 

 

Повече за програмата вижте тук: Обучение по хомеопатия и интегративна медицина

 

Новият курс започва на 8 март 2019 г. в Център за здраве и образование „Едикта”.

За подробности и записвания: 0887619693 или info@edicta-bg.com

Коментари