Публикация

Д-р Деримачковски и д-р Томов участват в Holmium Academy MOSES

Д-р Деримачковски и д-р Томов участват в Holmium Academy MOSES

Проведената в началото на м. март в Полша, болница St.Anna Hospital Академия за холмиум техники с най-новия лазер MOSES премина с активното участие на лекарите от Хил клиник, отделение Урология и онкоурология д-р Горан Деримачковски и д-р Йордан Томов. 

Академията включваше демонстрации на техники за отстраняване на урологични камъни с лазер от д-р Марек Завадски ,  уъркшоп и video live stream на операции при аденом на простатна жлеза, показани от д-р Фернандо Гомез Санча и лазерна резекция при рак на пикочен мехур, извършвани от д-р Пземислав Зудгаж. Обучителната програма предоставя практически тренинг за лазерни умения, инструментално осигуряване, топ световни експерти в ролята на демонстратори на техники за напреднали и методи за максимализиране на оперативните резултати.

Не случайно Хил клиник е една от водещите в страната урологични болници - нейните специалисти не пропускат да усъвършенстват квалификацията си много след специализацията. За да бъдеш в крак с най-новите медицински методи и иновации като уролог трябва да си обезпечен финансово и логистично така, че непрекъснато да надграждаш знанията и уменията си. Урологията е една от най-бързо развиващите се специалности и също така една от най-технологичните.

 

 

Коментари