Публикация

Кампания „Отслабни и СПА пакет грабни“

Кампания „Отслабни и СПА пакет грабни“

HYPOXI център в Пловдив ще подари на свой клиент СПА уикенд в Хисаря – пакетът включва 2 нощувки в хотел “C Comfort Hotel & Wellness“ и СПА процедури. За наградата ще могат да претендират всички клиенти, които посещават центъра и постигнат най-добър резултат за Великден. Специална експертна комисия ще провери теглото на участниците на 25 април 2019 г.

Кампанията се организира по повод Благовещение, защото специалистите от екипа смятат, че наистина е блага вест да чуеш, че си намалил теглото си, при това по най-здравословния начин.

От Нова година консултант на HYPOXI центъра в Пловдив е Ирина Делчева, инструктор по фитнес и по здравословно хранене с дългогодишен опит у нас и в чужбина.

Ето някои нейни препоръки как да изберем най-подходящата програма за детокс


Пролетта е перфектният момент за пречистване на организма. Затоплянето на времето дава прекрасна възможност да разтовариш менюто си за няколко дни и да се подготвиш ментално и емоционално за предстоящото лято.

Днес детокс програмите са толкова популярни и разнообразни, че лесно можеш да се объркаш коя е най-подходящата за теб. Представям няколко съвета за лесен и приятен пролетен детокс, които ще ти помогнат да модифицираш всеки режим според личните си нужди.

 

Наблегни на истинската храна, изключи полуфабрикатите

 

Ако не се чувстваш готов за детокс само на сокове или за сложна програма, просто изключи полуфабрикатите от менюто си. За седмица консумирай само истинска храна – плодове, зеленчуци, домашно изпечен хляб, млечни продукти с доказан състав. Приготвяй храната си у дома и забрави за всичко с баркод на него. Само тази лесна стъпка може да внесе много лекота в тялото ти и в същото време да ти покаже колко си зависим от полуфабрикатите в ежедневието си.

 

Добави повече зелени храни в менюто си

 

Влизаме в сезона на зеленолистните. Наблегни на спанака, марулята, кейла, руколата и всички други зеленини, които обичаш. Те са богати на антиоксиданти и ще заредят тялото ти с множество важни микроелементи. Можеш също да добавиш супена лъжица зелени водорасли към любимото си смути за силен имунитет и повече енергия.

 

Изключи всички стимуланти и алергени

 

Поне за седмица ограничи консумацията на захар, кафе, алкохол, глутен и животински продукти. Това ще даде на организма ти време да рестартира и ще пречисти храносмилателната ти система от остатъчни отпадъчни вещества. Пък и никога не се знае дали след първоначалния шок, който често е неизбежен с детокса, няма да се окаже, че тялото ти вече не се нуждае от някоя от тези храни.

 

Дишай

 

Дихателните техники са чудесно допълнение към всеки детокс режим. През дишането можем да затопляме или охлаждаме тялото, да успокояваме или актвираме ума, да си даваме време за пълноценна почивка. Дишането е един от малкото физиологични процеси, върху които имаме пълен контрол. Това го прави изключително ценен инструмент за връзка с тялото.

 

Движи се

 

За добрия метаболизъм е важна не само храната, но и движението. Ако имаш неприятни детокс симптоми като болки в главата, гадене, виене на свят, опитай иновативния метод Hypoxi и разходки сред природата.

Ако се чувстваш добре, можеш да заложиш на по-силовите практики с фокус върху усукванията, както и на кардиотренировките, които имат загряващo действие и помагат на тялото да изхвърля ненужните токсини.

 

Детоксикирай с Hypoxi

 

HYPOXI е модерен метод за нискостресова тренировка с бързи резултати, който перфектно се съчетава с традиционните практики. Една от най-обещаващите съвременни технологии в тази област прилага иновативни професионални уреди, чрез които с помощта на специализирани терапевти извайвате желаната от вас фигура. Цялата техника на HYPOXI е фокусирана в получаване на целенасочени резултати - за вашите бедра, корем или седалищна част.

 

 

Коментари