Публикация

Специализант по ревматология е новият отличник в CredoWeb

Специализант по ревматология е новият отличник в CredoWeb

Д-р Боряна Чафадарова от Пловдив е новият отличник в онлайн обучителния модул на CredoWeb. Тя е лекар-специализант в Отделението по ревматология към УМБАЛ ''Пълмед''. Членува в платформата едва от няколко месеца, но вече успя да спечели един от призовете, които CredoWeb дава на най-активните си лекари.

Само за последните два месеца д-р Чафадарова е участвала в 29 сертифицирани медицински онлайн обучения 

Признава, че първоначално била скептично настроена и смятала, че това е поредния здравен сайт. После обаче открила обучителния модул за лекари, който преобърнал представата й за CredoWeb.

В модул Обучения намерих интересни и полезни материали, които дават по-широк поглед върху различни аспекти на лекарската професия. Обръщам специално внимание на Онлайн академията по Шуслерова терапия, тъй като това беше непозната за мен материя. Благодарение на видео-презентациите се запознах обстойно с нея и определено възбуди професионалния ми интерес, споделя специализантката.

Заради своята дигитална активност в e-learning модула тя ще бъде отличена със специалната значка на CredoWeb – „ОТЛИЧНИК В ОБУЧЕНИЯ“ и по-добро онлайн позициониране в платформата.

Д-р Чафадарова е четвъртият дигитално обучаващ се лекар, на когото CredoWeb присъжда значката на отличниците. Преди нея същото отличие получиха акушер-гинекологът д-р Николай Тошев, специалистът по образна диагностика д-р Иво Ватев и семейният лекар д-р Мима Стойчева.  Любопитен факт е, че и четиримата отличници са от пловдивски регион.

 

CredoWeb е официалният партньор на БЛС в реализирането на електронното Продължаващо медицинско обучение за лекари от 2015 година. В платформата безплатни онлайн обучения за лекари провеждат и други организации, лечебни заведения и компании.

През 2019 г. CredoWeb ще връчва отличия за дигитално обучаващи се лекари на всеки два месеца

Вижте най-новия обучителен курс в CredoWeb - ДИГИТАЛЕН КОЛЕЖ ПО ДИАБЕТ>>>

Коментари

Браво :)