Публикация

Рекордна активност в кампанията Лекарят, който ме вдъхновява - гласуването продължава до 15 април

Рекордна активност в кампанията Лекарят, който ме вдъхновява - гласуването продължава до 15 април

Надпреварата за най-вдъхновяващ акушер-гинеколог е крайно оспорвана. В челната тройка за момента са трима лекари от Велико Търново, Пловдив и Варна, но всеки от номинираните има шанс да обърне вота

 

Огромен интерес и рекордна активност бележи кампанията на CredoWeb Лекарят, който ме вдъхновява в месеца на акушер-гинекологията. Над 700 медицински специалисти са се включили в гласуването до момента. Надпреварата тече оспорвано и трима лекари от Велико Търново, Пловдив и Варна заемат челните позиции по вот. Нови номинации пристигат всяка седмица, затова

CredoWeb реши да удължи срока за гласуване за най-вдъхновяващ акушер-гинеколог до 15 април 2019г.

До тогава всеки един от номинираните специалисти има шанс да получи приза "Лекар, който вдъхновява". Затова гласувайте активно, за да изберете най-достойния и вдъхновяващ колега сред АГ-специалистите.

 

Право на глас в кампанията имат всички регистриран в CredoWeb медицински специалисти - лекари, специализанти, медицински сестри, фармацевти, студенти или здравни експерти. Гласуването става чрез бутона + ПОСЛЕДВАЙ на CredoWeb профила на номинирания лекар.

 

*Ако вече следвате профила на номинирания колега, трябва да натиснете бутона два пъти, за да спрете следването и да го последвате отново. Само така системата ще отчете Вашия глас!

 

За най-вдъхновяващ акушер-гинеколог ще бъде обявен специалистът, събрал най-голяма подкрепа от колеги в периода на кампанията. Победителят ще получи специалната значка на CredoWeb "Лекар, който вдъхновява" и награда, осигурена от фирма VALENTIS. За него ще бъде заснет и изработен филм, представящ професионалните му постижения.

Пълните подробности и правила за участие в кампанията ще намерите тук>>>

Лекарят, който ме вдъхновява - АГ

Ето кои са номинираните акушер-гинеколози до момента:

Д-р Красимира Жекова - началник на родилното отделение в УМБАЛ "Света Анна", София. Тя е акушер-гинеколог с 33 г. стаж. Целият й професионален опит е преминал в болничната помощ. Започва трудовия си стаж в Добрич, а след това става главен асистент по АГ към Медицински университет - Варна. През 1995 г. постъпва на работа в УМБАЛ "Света Анна" (тогава Окръжна болница). За колегите си тя е човек, който ги вдъхновява всеки ден с нейното постоянство, увереност, трудолюбие, умение да излезе от всяка една сложна ситуация по най-благоприятния начин. Строга, но справедлива, заклет работохолик - д-р Жекова успява да запали искрата у младите си колеги.  

Гласувайте за д-р Жекова тук чрез бутона +ПОСЛЕДВАЙТЕ

 

Д-р Арман Христамян - началник на Отделението по гинекология към МБАЛ ''Парк Хоспитал'' - Пловдив. Д-р Христамян е един от най-изявените акушер-гинеколози в България. Работи в областта на онкогинекологията. Завършва медицина през 1990 г. като отличник на курса, а по-късно защитава две специалности - АГ и обща онкология. Занимава се основно с оперативна дейност, която обхваща цялата гама онкологични интервенции - радикални вулвектомии /безкръвно с биполярна клампа на радионож/; ингвино-феморални лимфни дисекции по Ducuing; LOOP ексцизии под колпоскопски контрол по типа на вагинална и цервикална микрохирургия; Wertheim-Meigs операция-радикална хистеректомия с малкотазова тотална лимфна дисекция и др. Потомък на лекарска фамилия, той надгражда опита на баща си - известния пловдивски гинеколог д-р Степан Христамян, като разработва алгоритъм за поведение при патологии в зоната на шийката на матката, свързани предимно с HPV инфекция. Има над 40 научни доклада, сред които особен интерес представлява участието му във Френската медицинска академия, където той представя презентация на тема ''Лечение на цервикална патология, свързана с HPV''. Член е на Българската асоциация по онкогинекология, Българското дружество по акушерство и гинекология и е кореспондент на Академия ''Арарат'' за България. Иновативен, отдаден и амбициозен са част от качествата, които според неговите колеги са в основата на добрата му работа и го правят достоен претендент за титлата ''най-вдъхновяващ лекар''.

Гласувайте за д-р Христамян тук чрез бутона +ПОСЛЕДВАЙТЕ

 

Проф. д-р Славчо Томов - ректор на МУ-Плевен, доктор по медицина и медицински науки с придобити специалности по акушерство и гинекология, онкология и обществено здраве и здравен мениджмънт. За приноса му в развитието на българската и световната медицина е включен в Енциклопедичната книга „Светила в българската медицина”; избран за член на International Biographical Centre (IBC) ”TOP 100 HEALTH PROFFESIONALS 2007”, Кеймбридж, Великобритания. Автор е на над 210 научни публикации, на 2 научни филма и е рецензент на статии в списание European Journal of Obstetrics & Gynecology and Reproductive Biology (EJOGRB). Проф. Томов е включен двукратно в националния каталог „Лекарите, на които вярваме“, специално издание на в. 24 часа, за 2011г. и 2015г. Учредителен член и член на управителните съвети на Европейската Асоциация по роботизирана гинекологична хирургия и на Управителния съвет на Асоциацията по роботизирана хирургия за Югоизточна Европа, Българската асоциация по минималноинвазивна гинекологична хирургия (БАМИГХ), Българската асоциация по онкогинекология (БАОГ). Членува в редица престижни български и международни професионални организации. Специализирал е във Франция, Германия и САЩ. Номиниран от екипа си като невероятно отдаден ръководител, учител и специалист.

Гласувайте за проф. Томов тук чрез бутона +ПОСЛЕДВАЙТЕ

 

Д-р Петя Чавеева - ръководител на Отделението по фетална медицина към Медицински комплекс „Д-р Щерев“. Тя е от онези млади специалисти, които вече реализират големите надежди за бъдещето и развитието на медицината в България. През 2018 г. е отличена в ежегодните награди „Лекар на годината” на Българския лекарски съюз с приза „Млада медицинска надежда в България“ в категорията „Ти си нашето бъдеще“. През 2014 и 2015 г. д-р Петя Чавеева прилага за пръв път в България три иновативни вътрутробни оперативни техники на бебета още в майчината утроба – фетална лазерна хирургия за лечение на трансфузионен синдром, вътреутробно кръвопреливане и миниинвазивна операция с балон-катетър на вродена диафрагмална херния. Тя внедрява в практиката на вътреутробните операции в България общо пет миниинвазивни процедури – лазерна аблация на плацента, интраутеринна фетална хемотрансфузия (вътреутробно кръвопреливане), оклузия на фетална трахея с балон-катетър, интерстициална лазер аблация и белодробен шънт. Благодарение на успехите й, родените след животоспасяващи вътреутробни операции деца вече са 40. Тя е един от лекарите, които превръщат най-съкровените мечти и надежди на пациентите си в своя мисия. През 2018 година д-р Петя Чавеева защитава докторска дисертация на тема „Фетална хирургия при усложнена монохориална бременност с TRAP SEQUENCE. Оптимално време на лечение.“ Д-р Чавеева е международен лектор с участие на авторитетни интернационални научни форуми в сферата на феталната медицина, пренаталната диагностика и миниинвазивната фетална хирургия. Постоянно предава знанията и уменията си, като обучава млади лекари в Медицински комплекс „Д-р Щерев“ и по време на практически занятия във водещите медицински учебни заведения в България.

Гласувайте за д-р Чавеева тук чрез бутона +ПОСЛЕДВАЙТЕ

 

Проф. д-р Емил Ковачев - управител на СБАГАЛ-ЕООД-Варна. Завършва медицина през 1998 год. в МУ - Варна и през 2003 година придобива специалност по акушерство и гинекология. Хабилитиран е за „Доцент“  към катедрата по АГ на Медицински университет - Варна през 2012 г. От 2007 г. проф. Ковачев е магистър по здравен мениджмънт, а от 2016 г. е ръководител на Катедрата по акушерство и гинекология към МУ - Варна. През 2016 г. придобива научна степен „Доктор на медицинските науки” с дисертационен труд на тема „Съвременни подходи в патогенезата, диагностиката и лечението на гениталната хламидиаза при инфертилни пациентки”. От месец септември 2017 г. е хабилитиран за „Професор“ към Катедрата по АГ на МУ – Варна. Има клинична специализация в Университетска болница “Барзилай”, Израел в областта на асистираните репродуктивни технологии и гинекологична ендоскопия, както и специализация по гинекологична лапароскопия, ИРКАД, Страсбург. Проф. Ковачев е републикански консултант по Акушерство и гинекология за Североизточна България от  2013 г. Автор е на над 100 научни публикации и участия в национални и международни конгреси в областта на акушерството и гинекологията и репродуктивната медицина. Председател е на Българската асоциация по стерилитет и репродуктивно здраве. Членува в Българското дружество по акушерство и гинекология, Българската асоциация по ултразвук в акушерството и гинекологията, Международната асоциация по ултразвук в акушерството и гинекологията (ISUOG), Българската асоциация по минимално инвазивна гинекологична хирургия, Европейската асоциация по репродуктивно здраве (ESHRE). Номиниран заради високите си професионални постижения и непрекъснат стремеж към развитие в областта на акушерството и гинекологията.

Гласувайте за д-р Ковачев тук чрез бутона +ПОСЛЕДВАЙТЕ

 

Д-р Сузана Нашар - началник на Родилен сектор към отделение по Акушерство и гинекология, Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда. Д-р Нашар е уважаван специалист в областта на акушерството и гинекологията с изключителен опит в рисковите бременности и раждания. Номинирана е от своите колеги заради примера за всеотдайност към професията, компетентността и професионализма, благодарение на които хиляди майки са избрали да родят своите деца именно при нея. През последната година воденото от д-р Нашар Родилно отделение в Болница Токуда има 30% ръст на ражданията при напълно противоположния тренд за страната като цяло. Д-р Нашар е завършила медицина с отличен успех през 1994 г.в Медицински Университет - София. През 1999 г. придобива специалност акушерство и гинекология, като клиничен ординатор в УАГБ „Майчин дом“. През 2006 г. придобива образователна и научна степен „Доктор“, след като защитава дисертация на тема „Прогноза на индукция на раждането“. От 2007 г. е асистент в СБАЛАГ „Майчин дом”, а по-късно и главен асистент към катедра по Акушерство и гинекология на МУ- София. През 2014 г. придобива магистърска степен по Обществено здраве и здравен мениджмънт във Факлутет по Обществено здраве при МУ-София. Преминала е курсове по ехография и мониториране на плода, колпоскопия и деструктивно лечение при предракови състояния на шийката на матката, гинекологична оперативна техника. Има над 30 публикации в български и чуждестранни научни списания.

Гласувайте за д-р Нашар тук чрез бутона +ПОСЛЕДВАЙТЕ

 

Д-р Илияна Мазнейкова - специалист по акушерство и гинекология от МБАЛ „Св. София“. От 2007 година е лекар-ординатор в отделение по акушерство и гинекология към болницата. В момента е началник на сектор „Акушерство“.  През 2017 г. минава обучение по оперативни и офис хистероскопии в Неапол, Италия. Номинирана е от своите колеги, заради въвеждането на офис хистероскопиите в България.

Гласувайте за д-р Мазнейкова тук чрез бутона +ПОСЛЕДВАЙТЕ

 

Д-р Георги Крумов - началник на отделението по гинекология в МБАЛ „Медлайн Клиник“ – Пловдив. Завършва МУ - Пловдив, придобива специалност по акушерство и гинекология. Има и европейска диплома от болницата „Антоан Беклер“ в Кламар, Франция.  Той е сред първите лекари в България, въвели в практиката си иновативния метод Хипертермична интерперитонеална химиотерапия – HIPEC, който успешно се прилага при пациенти с онкологични заболявания в терминален стадий, пръснати в коремната кухина, и удължава живота им.  В своята практика утвърденият пловдивски акушер-гинеколог е помогнал на хиляди жени да изпитат щастието на майчинството и да си родят здрави деца. Част от неговата дейност е свързана с асистираната репродукция, където също постига отлични резултати. Проявява съпричастност и загриженост към пациентите си. Д-р Крумов преподава на студенти от Медицинския университет в Пловдив, на които е от любимите преподаватели. Успява да им предаде не само знанията си и стремежа постоянно да търсят новостите в медицината, а също и умението да работят в екип. Има множество научни публикации в авторитетни български и чужди медицински издания. Зам.-председател е на Българската федерация по тенис, по негова инициатива се организира турнирът „Plovdiv Cup“ за юноши и девойки до 18 г. Д-р Крумов е номиниран в кампанията „Лекарят, който ме вдъхновява“ от колегите си в болницата заради високия си професионализъм и новаторски търсения.

Гласувайте за д-р Крумов тук чрез бутона +ПОСЛЕДВАЙТЕ

 

Д-р Илиана Христова - специалист по акушерство и гинекология от МБАЛ „Св. София“ в столицата. През 2017 г. печели първо място в международно състезание по лапароскопски шев - Winner’s project 4th International Meeting - Рим, Италия, а наградата е обучение през април 2018 в IRCA - Страсбург, при проф. А. Ватие. Завършила е курсове по Гинекологична оперативна техника (МУ София, 2014г.); Гинекологична лапароскопия и хистероскопия (МУ София, 2014г.); Нови технологии в диагностиката и лечението на гинекологични заболявания (XXVI International Congress With Endoscopic Course. Специализации в Италия, Русия, Белгия, Унгария и България: – 2017г. – обучение по оперативни и офис хистероскопии в Неапол, Италия, Университетска болница “Federico II”. Номинирана е от болницата, заради въвеждането на офис хистероскопията в България. 

Гласувайте за д-р Христова тук чрез бутона +ПОСЛЕДВАЙТЕ

 

Д-р Илия Карагьозов - началник на отделение по Гинекология в МБАЛ „ВИТА“. Той е преминал редица квалификационни курсове по ехография и мониториране на плода, колпоскопия и деструктивно лечение при предракови състояния на шийката на матката, урогинекология, онкогинекология, стандартна гинекологична хирургия. Има над 30 публикации в български и чуждестранни научни списания – Германия, Унгария, Македония и Великобритания. Участия в множество конгреси, конференции и симпозиуми като лектор в България и чужбина. През 2007 г. въвежда за първи път в страната лазерната ексцизионна хирургия в амбулаторни условия при предракови състояния на женската генитална система (лазерна конизация). Приоритет в професионалната му дейност е ранната диагностика на онкологичните заболявания на женската полова система, радикалната онкогинекологична и разширена тазова хирургия. Колегите му казват, че доктор Карагьозов е истинско вдъхновение за всички лекари и специалисти в болницата. Безброй са суперлативите за него във фирмения Фейсбук профил и в цялото интернет пространство. Току-що завърши първият Курс по колпоскопия, доден от д-р Карагьозов. Изумителни са комплиментите и похвалите, които получи от курсистите в анкетите в края на курса.

Гласувайте за д-р Карагьозов тук чрез бутона +ПОСЛЕДВАЙТЕ

 

Д-р Радка Масларска - началник на отделение по неонатология на Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда. Д-р Масларска е уважаван и търсен специалист по неонатология, създател на едно от най-добрите неонатологични отделения в страната в Болница Токуда. Тя вдъхновява своите колеги с неуморната борба и безкрайните усилия, които полага за живота на най-малките пациенти, с компетентността, иновативните практики, които прилага в лечението на недоносени бебета и стремежа да намира решения дори при най-тежките случаи на недоносеност и усложнения. Д-р Масларска е завършила медицина през 1986 г. Има специалности по "Педиатрия" от 1992 г. и "Неонатология" от 2001 г. През 2006 г. завършва "Здравен мениджмънт". Преминала е курсове по трансфонтанелна, абдоминална ехография, програма за обмен на опит в Япония. Има повече от 30 г. стаж като неонатолог в клиниките по "Неонатология" на Университетска болница Плевен, Университетската детска болница в София, както и начело на отделението по Неонатология в Болница Токуда, където внедрява най-съвременни световни практики за лечение и грижа за най-малките пациенти. През последните години въвежда иновативни и щадящи методики за лечение и грижа на високорисковите и недоносените деца без отделяне от родителите. Научните интереси на д-р Масларска са в сферата на интензивната терапия, кардиопулмоналната адаптация и късното проследяване на рискови и високорискови новородени деца. Има редица публикации и участия у нас и в чужбина в неонатологични форуми.

Гласувайте за д-р Масларска тук чрез бутона +ПОСЛЕДВАЙТЕ

 

Д-р Павел Добрев - началник на Отделение по онкогинекология, КОЦ Бургас. Завършва медицина през 2011г. в Медицински университет - Варна. Придобива  специалност по акушерство и гинекология в МУ-Плевен през 2016г. Има 4-годишен опит в онкогинекологичната, ендоскопската, миниинвазивна и роботизирана хирургия. Работи е екипа проф. д-р Григор Горчев. Има допълнителни следдипломни квалификации: Лапароскопия- ниво 1; Оперативна лапароскопия- ниво 2; Колпоскопия и криодиструкция на маточна шийка; Хистероскопия. Д-р Павел Димитров е младата надежда на КОЦ Бургас, който отскоро оглави Отделението по онкогинекология с ясна визия за модернизиране, надграждане и усъвършенстване на ендоскопската хирургия в областта на лапароскопските и хистероскопски интервенции. Всеотдаен и амбициозен в работата си, вдъхващ уважение и доверие сред колеги и пациенти.

Гласувайте за д-р Добрев тук чрез бутона +ПОСЛЕДВАЙТЕ

 

Проф. д-р Петър Петров -  управител на Медицински център-1 в Хисаря, работи и в Медицинския институт на МВР. Бил е началник на Гинекологично отделение в МБАЛ „Ескулап“ в Пазарджик, консултант на болница „Унихоспитал“ – Панагюрище и ръководител на Катедра по Здравеопазване към ВУАРР - Пловдив. Проф. Петров е номиниран за кампанията „Лекарят, който ме вдъхновява“ от Националния съюз на акушер-гинеколозите от доболничната помощ, на който е председател и инициатор за създаването. Завършва медицина в Медицински Университет в Пловдив през 2003 г. В периода 2005–2007 г. провежда мащабно проучване по проблемите на ромската раждаемост в България. През 2008 г. придобива специалност по акушерство и гинекология и репродуктивна медицина. От 2009 г. насам е защитил две докторски дисертации - една в областта на гинекологията и втора - в сферата на общественото здраве и здравния мениджмънт.  През 2009 г. е избран за председател на Националния съюз на акушер-гинеколозите от доболничната помощ, в която в момента членуват над 250 акушер-гинеколози от цялата страна. Проф. Петров има над 120 научни публикации във водещи наши и международни медицински издания. Автор е и на 10 монографии, сред които „Седалищно раждане”, „Цезарово сечение” и „Раждаемостта сред ромския етнос в България – реалности и перспективи”. Той е главен редактор на списание "Съвременна медицинска наука".

Гласувайте за проф. Петров тук чрез бутона +ПОСЛЕДВАЙТЕ

 

Д-р Елица Гьокова - специализант по АГ в Клиника по Акушерство и гинекология в УМБАЛ „Д-р Георги Странски“ – Плевен. Завършва медицина в МУ-Плевен и е сред основателите на Първото в страната Модерно училище по Акушерство и гинекология, което се провежда ежегодно в града. Д-р Гьокова е избрана и от студентите по медицина в МУ-Плевен в кампанията на университета „Любим преподавател“. Също така тя е основател и на Училище за бъдещи родители „Щъркел“, което е първото в страната по рода си школо, създадено от лекар. Д-р Гьокова е редовен докторант и асистент по „Акушерство и гинекология“ в МУ-Плевен.  Има множество публикации и участия в международни и национални конгреси и обучения. Номинацията й идва от нейни колеги, които смятат, че е важно младите и перспективни хора да бъдат подкрепяни, за да остават и да се развиват в България.

Гласувайте за д-р Гьокова тук чрез бутона +ПОСЛЕДВАЙТЕ

 

Доц. д-р Светлозар Стойков – началник Отделение по Акушерство и гинекология в МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“ Велико Търново. За изключително краткия период от три години, в които той оглавява Великотърновското АГ отделение там са проплакали хиляди бебета, а още през първата година е поставен рекорд за последните няколко десетилетия по брой раждания. В момента стотици жени, не само от Велико Търново и региона, но и от други съседни области, избират да станат майки именно под грижите на доц. Стойков и екипа професионалисти в отделението. Под неговото ръководство в отделението са въведени и съвременни методи за диагностика на някои патологични състояния през време на бременността, които реално биха застрашили живота на плода, а по отношение на гинекологичната хирургия вече са рутинни ендоскопските операции – оперативната лапароскопия и хистероскопия. Благодарение на него за първи път във Велико Търново са извършени лапароскопски асистирана вагинална хистеректомия, урогинекологичните слинг-операции по Рац и Стайм-Перейра. Доц. д-р Светлозар Стойков е номиниран за лекар на годината от своите колеги от БЛС във Велико Търново.

Гласувайте за доц. Стойков тук чрез бутона +ПОСЛЕДВАЙТЕ

 

Д-р Спас Патишанов - началник на Отделението по Акушерство и гинекология към УМБАЛ ''Пълмед'', Пловдив. Завършва медицина през 1988г. в Медицински университет – Пловдив. Придобива  специалност по акушерство и гинекология през 1994г. Има изкарани множество курсове и следдипломни квалификации, сред които са специализации за миниинвазивна хирургия в Плевен и Флоренция, Италия през 2008г. Дългогодишният му стаж от повече от 25 години в областта на акушерството и гинекологията, както и тясната му специализация- в областта на лапароскопията и хистероскопията, го правят един от водещите лекари при въпросите с лечението и диагностиката на миомната болест при жените. Екипът, който д-р Патишанов ръководи, се състои предимно от млади лекари, които го определят като добър учител, всеотдаен и амбициозен в работата си и според тях, именно тези качества го правят вдъхновяващ лекар.

Гласувайте за д-р Патишанов тук чрез бутона +ПОСЛЕДВАЙТЕ

 

Д-р Георги Амалиев – главен асистент към МУ Пловдив. Д-р Амалиев завършва медицина в МУ Пловдив през 2006 г. От 2007 г. е докторант в катедра по акушерство и гинекология в същия университет. През 2012 г. придобива специалност по Акушерство и гинекология. Защитава дисертационен труд в областта на патологичната бременност и нарушенията на кръвосъсирването през 2013 г. Преминал е множество обучения в Австрия, Белгия, Франция, Англия, Гърция и Турция. Номиниран като вдъхновяващ специалист и преподавател, който успява да запали своите по-млади колеги с невероятния начин, по който поднася материята. Отдаден асистент, който не се задоволява да поднесе само задължителния материал, но и представя всички новости, който се прилагат. Д-р Амалиев е истински учител и вдъхновител за младите лекари.

Гласувайте за д-р Амалиев тук чрез бутона +ПОСЛЕДВАЙТЕ

 

Д-р Николай Христов - ръководител на Акушеро-гинекологичното отделение в Болница „НиаМед“ Стара Загора. Има специализации по акушерство и гинекология с над 30 години стаж по специалността и втора специалност - онкология с над 10 години стаж по специалността. Създател и собственик на МБАЛ и МЦ НиаМед. Д-р Христов е носител на най-голямото отличие на Българския лекарски съюз в Стара Загора – „Лекар на годината“. Номиниран в кампанията „Лекарят, който ме вдъхновява“ от колегите си в болницата, заради високите си професионални постижения и непрекъснат стремеж към развитие в областта на акушерството и гинекологията. Д-р Христов е стандарт за поведение към пациента и колегите. Всеотдаен и амбициозен в работата си, вдъхващ уважение и доверие сред колеги и пациенти.  Д-р Христов е истински вдъхновител за младите лекари и своите колеги.

Гласувайте за д-р Христов тук чрез бутона +ПОСЛЕДВАЙТЕ

 

Д-р Магдален Матев – акушер-гинеколог в СБАЛАГ „Селена“ – Пловдив. Д–р Матев завършва медицина в МУ Пловдив през 1999 год. и взема специалност „Акушерство и гинекология” през 2007 год. Професионалният му път минава през МБАЛ „Гълъбово”. Професионалните му интереси са в областта на миниинвазивната оперативна гинекологична хирургия и лечението на стерилитет. Д-р Матев има множество следдипломни клалификации и курсове у нас и в чужбина (Франция, Турция, Румъния, Швейцария, Англия, Белгия). Номиниран е за участие в кампанията от колеги, според които д-р Матев вдъхновява със спокойствието и ентусиазма, с които работи. Внимателен и учтив той е от малкото специалисти, който винаги е готов да споделя опита си с по-млади колеги.

Гласувайте за д-р Матев тук чрез бутона +ПОСЛЕДВАЙТЕ

 

Номинации за акушер-гинеколог се приемат през целия период на кампанията (25 февруари - 15 април 2019г.) на имейл v.hristova@credoweb.bg! Пишете ни кого номинирате и защо го номинирате!

 

*В кампанията ще бъдат зачетени само гласовете от медицински специалисти, регистрирани като такива в платформата CredoWeb. Не се зачитат гласовете от профили тип „Потребител“. **В кампанията ще бъдат зачетени само гласовете, подадени в посочения период от 25 февруари до 31 март 2019 г. ***КредоУеб не извършва никаква допълнителна селекция на излъчените кандидати. Процесът на номинации и гласуване е изцяло прозрачен.

Коментари

За съжаление, не виждам нищо оспорвано. Разликата в гласовете не е 2- 3. Кое налага удължаване на гласуването?