Публикация

Pharma NextGen - първото по рода си събитие в България

Pharma NextGen - първото по рода си събитие в България

Pharma NextGen е първото по рода си събитие в България, насочено към професионалистите във фармацевтичната индустрия, които активно следят новите тенденции и практики в дигиталния маркетинг. То ще се провежда всяка година.

 

Pharma NextGen се организира от екипа на CredoWeb, чието желание е да създаде място за дискусии върху иновативните течения и съвременните тенденции в здравната индустрия.

 

Еднодневната конференция предлага коментари, доклади и други стойностни експертни материали със световна значимост. Крайната цел на организаторите от дигиталната здравна платформа CredoWeb e да подпомогнат положителната промяна в индустрията и да стимулират навлизането на иновативните практики, които дигитализацията може да предложи.

 

 

Тази година събитието ще се състои на 11 април, четвъртък, от 10:00 до 13:00 часа в зала Мусала на хотел Хилтън, бул. България 1. Програмата може да намерите в прикачения по-долу файл.

 

По време на работната среща ще бъдат представени:

 

  • Последните тенденции в дигиталния маркетинг в индустрията, споделени на Еyeforpharma в Барселона - световна сцена за пионери във фармацията и иноватори в здравеопазването.
  • Добри практики за дигитални проекти, реализирани от партньори на CredoWeb в рамките на стратегията на конкретни кампании и продукти.
  • Tенденции в поведението на лекарите в дигитална среда, базирани на реални онлайн интеркакции.
  • Демонстрация на новите инструменти на CredoWeb за community listening, primary market research, и pharmacovigilance мониторинг.

 

Прикачени файлове

pdf

Коментари

Свилен Тарашев
11 апр 2019 11:27

Много интересна и оригинална идея! Поздравления за инициативата!

Богомил  Пенчев
11 апр 2019 10:05

Hi