Публикация

България беше достойно представена на най-голямото световно събитие за иновации във фарма индустрията

България беше достойно представена на най-голямото световно събитие за иновации във фарма индустрията

Иновативната дигитална платформа за здраве CredoWeb представи достойно страната ни на най-голямото международно събитие за съвременни тенденции във фармацевтичната и здравна индустрия eyeforpharma, което се проведе през март в Барселона.

   CredoWeb подкрепи Innovation Stage 
   Александра Велева

 

CredoWeb беше ексклузивен спонсор на Innovation Stage

Там се състояха най-смелите и иновативни дискусии в рамките на eyeforpharma. Част от тях беше и презентацията на Александра Велева, CEO на CredoWeb, "Какво е паякът без своята мрежа? Или как една компания постигна успех чрез припознаване на дигиталната трансформация", която беше посветена на революцията в комуникационните модели  и ползите за лекари и пациенти. 

Номинирани сред петте най-иновативни проектa в Европа

Екипът на CredoWeb беше номиниран съвместно с голяма българска фарма компания сред петте най-иновативни проекта в Европа в категорията "Инициатива, подпомагаща ежедневната работа на лекари и медицински специалисти". Дигиталният проект на Екофарм "Виртуална кардио академия" впечатли със своя потенциал и новаторски решения, но отстъпи за съвсем малко пред победителя в категорията Boehringer Ingelheim с тяхната инициатива, посветена на борбата с астмата в няколко големи европейски страни, между които Испания и Германия.

 

Интерес на събитието предизвика и RockaDoc - интерактивната игра на CredoWeb, която насърчи присъстващите да се поставят в обувките на медицинските представители на компаниите и ги впечатли с данните за иновативния модел на комуникация, който е в основата на увеличението на ангажираността на лекарите чрез дигитални похвати.

 

Представител на голяма световна компания играе RockaDoc
   RockaDoc грабна вниманието на представителите на най-големите световни фарма компании

 

Участието на CredoWeb на събитие от такъв световен мащаб показа, че дигитализацията в здравеопазването в България се случва въпреки всички предизвикателства и носи със себе си висока стойност както в работата на лекарите и приноса за пациентите, така и в развитието на фармацевтичните компании в страната.

 

Eкипът на CredoWeb ще разкаже повече за българското участие на eyeforpharma на 11 април в хотел Хилтън в рамките на първото събитие за иновации във фарма индустрията в България - Pharma NextGen.

Коментари