Публикация

Ортодонтия

Ортодонтия

Правилно подредени зъби
Ортодонтията е начин да направим вашата Холивудска усмивка, като подредим зъбите ви! Чрез поставянето на брекети и прозрачни шини за зъби ще постигнем, не само една по-красива усмивка, но и намаляване на риска от развитие на кариес, именно поради по-добрите условия за хигиена.

 

Колкото по-рано започне профилактиката при ортодонт – толкова по-голяма е възможността да имате здрави и красиви зъби. Децата правят първите си профилактични посещения в нашата клиника още на 3-годишна възраст, с цел да се запознаят с кабинета и да се предотвратят евентуални страхове.

 

Изправените зъби често са ефективното решение на много стоматологични проблеми, които сте се опитвали да излекувате с времето. Неправилното функциониране на зъбите и невъзможността за ефективно поддържана хигиена са често срещани последствия от кривите зъби.

 

Изправянето на зъбите има подмладяващ ефект и ви гарантира по-естетична усмивка и ефикасно функциониращи зъби.

 

Всъщност действието на брекетите и шините за зъби се основава на процес на стопяване и едновременно с това, създаване на кост. Този биологичен феномен се получава, благодарение на оказвания натиск върху зъба и създаването на нова кост.

Коментари