Публикация

Ендодонтия

Ендодонтия

В дентална клиника MedicalDent предлагаме ендодонтско лечение на най-високо ниво, като използваме най-съвременните материали и технологии - от изолирането на зъба с кофердам, през прецизното обработване и на най-усложнените коренови канали под микроскоп, до запълването им с най-модерните материали и медицинска апаратура.

 

Прецизното ендодонтско лечение на кореновите канали е гаранция за преживяемостта на зъба и успеваемостта на интервенцията при лечението на гранолом на зъб , вадене на нерв и умъртвяване на нерв.

 

Много често се налага повторното лечение на вече обработвани коренови канали. Това обикновено е затруднено от счупени канални инструменти или сложна анатомия на зъба.

Рентгеновата снимка, която ще направим веднага след лечението на каналите ще бъде доказателство за добре свършената работа и ще ни послужи да проследим резултата от лечението.

 

В ендодонтията изграждането на зъби след лечение на гранолом, вадене на нерв, умъртвяване на нерв е важна част от балансирания ни подход към клиента и ние сме му обърнали специално внимание. След ендодонтско лечение в MedicalDent ви предоставяме възможността да завършите перфектният вид на вашата усмивка с нашите решения в областта на естетичската стоматолгия - фасети, бондинг, избелване на зъбите и т.н.

Тези процеси в ендодонтията са важни, за да гарантираме продължителна успеваемост на вашето ендодонтско лечение и да възстановим зъбите ви естетично и функционално.

 

В дентална клиника MedicalDent разполагаме със системата CEREC, която ни позволява да изграждаме зъби след лечение на граноломи, умъртвяване на нерви, вадене на нерв по един бърз и естествен начин.

Коментари