Публикация

Орална хирургия

Орална хирургия

Екстракция на зъби без болка

 

Хирурзите в дентална клиника MedicalDent имат изключително богат опит и познания - от екстракция на зъб до отстраняване на тумори, можете спокойно да се оставите в ръцете на нашите сертифицирани специалисти.

 

Ваденето на зъб и ретиниран мъдрец е манипулация, която винаги предизвиква страх у пациентите, при които предстои да се извърши!

 

Ваденето на зъб и на ретиниран мъдрец при нас се извършва след точна диагностика и едва когато са изчерпани всички методи за лечение,които са известни в стоматологията!

 

Ваденето на зъб и ретиниран мъдрец се извършва при много добро обезболяване, при спазване на всички правила за стерилност, които гарантират вашата сигурност! Ние предоставяме подробни инструкции, свързани с подготовката за манипулацията и възстановяването след операцията.

 

В периода след ваденето на зъб и ретиниран мъдрец ние ще се грижим за безболезнено заздравяване на раната ви.

 

Важно е след ваденето на зъб и ретиниран мъдрец да се намери решение за заместването му със зъбен имплант, мост или протеза, така че да не се стигне до разместване на съседните зъби!

 

Ваденето на зъб и ретиниран мъдрец в MedicalDent се извършва с най-новите технологии от опитен хирург и без никаква болка! Минималната инвазия и балансираният подход са акцентите, от които изхождаме във всяко индивидуално изготвено лечение.

 

Оралната хирургия и лечението в дентална клиника MedicalDent протича при стриктна хигиена, високотехнологична подкрепа и без никаква болка!   

Коментари